Önemli bir detay;

HRMUwhPXwAIQEkv.webp

Not: Kendim kontrol etmedim.

İlkay, Kaan ve Günay üçlüsüne yıllık 10 milyona yakın maaş veriyoruz. O maaşa elit orta saha oynatırdık. Özellikle İlkay'ın yatacak yeri yok. Herif direkt kontağı kapatıp gelmiş.

Kadro nicelik olarak forvet hariç yeterli. Nitelik kısmı ligin 10.haftası sonrası belli olur. Dilerim içimize sinmeyen transferler iyi performans verirler.

Önemli bir detay;

Ekli dosyayı görüntüle 334380
Not: Kendim kontrol etmedim.
fb nin zaten en buyuk problemi yas durumu.Ben Aziz Yildirim genclestirme operasyonu yapar diyordum Greenwod disinda kaliteli olarak almadilar.İddia ediyorum fb nin guncel hali Liverpool gibi takimlara 70 den sonra paket olur.Ha bizim de antrenman sistemi olarak Avrupa seviyelerine gelmemiz gerekiyor Bayer cift idman yapiyorsa bizimde yapmamiz lazim

fb nin zaten en buyuk problemi yas durumu.Ben Aziz Yildirim genclestirme operasyonu yapar diyordum Greenwod disinda kaliteli olarak almadilar.İddia ediyorum fb nin guncel hali Liverpool gibi takimlara 70 den sonra paket olur.Ha bizim de antrenman sistemi olarak Avrupa seviyelerine gelmemiz gerekiyor Bayer cift idman yapiyorsa bizimde yapmamiz lazim
çift idman yapıyoruz da bu idmanların içerikleri ne duran top idmanları vs ne durumda savunma konusunda özellikle bu sene çok fazla geçiş yememe konusunda çalışma yapmamız lazım mevcut orta saha ile özellikle bunu çok yaşıyoruz torreira ilk hamleyi yapamadıysa hücumda rakibin ayakları biraz düzgün top yapmayı biliyorsa kalemize geliyorlar. liverpool maçında kompakt savunmalar sayesinde iki maçı kazandık. Ama deplasman Liverpool ve deplasman Juventus maçlarında çok sıkıntı yaşadık. Geçen seneden hiçbir farkı yok beklerin ve orta sahaların. Hatta hücumda da bir tek bence Leao bir tık seviyeyi yükseltmiştir. Gerçekten çok riskli bir transfer dönemi yaşadık. Geçen senenin üzerine koymak varken eldeki mevcut eksiklikleri kapatmadık.

Geri
Üst Alt