Transfer Nöbeti #15 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Daha geçenlerde Mingueza 2.5 milyon euroya Celta Vigo'ya gitti.

Nelsson'u o kadar çok gözünüzde büyütüyorsunuz ki. Prime seviyede hiçbir özelliği yok

Geriden pasla çıkma fantezisini bırakacaksak Lyundama bile Nelsson'dan daha fazla iş yapar
İyide mingueza boktan Bi stoper

Şimdi de nelsson laf atılıyor kardeşim bunlar nasıl Galatasaray lı kendi oyuncunu bu kadar kötüler mi insan lyunsama daha iyi dedi şaka gibi yorumlar ya bunlar kör futbolun f sindn anlamiyor yada biz ve Danimarka milli takimi kör ilginç insanlar var burada.
Sevilla baya sigirmis Lyundama yerine onca parayı Nelsona veriyorlar

Sergio'nun arkasını toplayacak birine ihtiyacın olacak ama işte yani o tarz bir profil her türlü lazım orta alan için, Torreira ve Milföy gibi iki adam almalarının temel sebebi budur yüksek ihtimalle.

Gedson'un yanına bence 6 no'ya gerek yok, çift 8 önlerine daha ofansif bir adamla oynayabilirler.

Bizden geçti artık da lig için değerli bir adam benim gözümde. Bizim takımı çıkarırırsak diğer takımlarda Gedson kadar kaliteli bir orta saha oyuncusu yok. Konya'daki Amir kadar var mı o da tartışılır gerçi.
Ben gedson kalitesiz oyuncu asla demiyorum ama turkiyedeki bir cok klup buna fener ve bjk dahil planlama dahilinde adam almiyorlar

Josef gedson oraya bir adam alirlarmi bilmem
Kisir bir orta saha keza muleka bombos bir adam benim gozumde weghorsta oyle 20 uzeri atacak bir profil cizmedi skor yuku ghezall uzerine yikilmis gorunuyor gecen sene bizim dustugumuz durumdalar diye dusunuyorum evet mitcio yerine gedson olsa daha iyi olurdu ama fark yaratmaktan ziyade

Tamamlayici oyuncu cok rahat yeri dolabilecek bir oyuncu ama bu sene bu bjl orta sahasinda degerini baya yitirebilir seneye avrupaya geri donecektir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt