Enes Güngör
Kırmızı Üye
- 15 Ocak 2012
- 1.208
- 1.518
- 1.913
Ne kadarmış opsiyon?Bahsedilen opsiyona bakılırsa getiremedi değil de biz tercih etmemişiz gibi görünüyor
RNE-L01 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ne kadarmış opsiyon?Bahsedilen opsiyona bakılırsa getiremedi değil de biz tercih etmemişiz gibi görünüyor
1.5m€ deniliyor
?Ayhan Akman Ali Akman ı bize getiremediyse, Hamza Akman ve Efe Akman ı gönderelim hemen.
City Haaland yabancılık çekmesin diye 3. formalarını Dortmund formasına benzetmiş galiba![]()
Bu maclarin yayini olacak mi yoksa u19 gibi icerdeki maclari gstv deplasman maclarinda yayin olmicakmi?![]()
ts rezerv lig'e a takim topcusu yollamamis
İnşallah Halil gelir tapusuyla ya da opsiyonelYa Umut ya da Halil gelir gibi.
Kuzenleri ile arası iyi değilmiş..Ilginc alinin Opsiyonu da azmis, umuta verecegimiz parada kesin okadardir belki daha yüksek ,ali daha yetenekli ve genc neden biz almadik cidden ilginc, ali mi gelmek istemedi acaba?
M2011K2G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Hamza ile Efe ne alaka yav o çocukları 20 tane A takım maçına çıkar ikisini de en az 5erden satarsın.
Değerlerinize sahip çıkın. Ali mevzusu da netleşir, istesek alırdık ya da oyuncu düzenli oynama garantisi falan aldı.
Adminlerim makara yapıyorum ya
Bu maclarin yayini olacak mi yoksa u19 gibi icerdeki maclari gstv deplasman maclarinda yayin olmicakmi?
Ali Akman'in su an Galatasaray'da hic bir işi yok. Gecen sene Halil tepki almisti ondan daha alt seviye bir oyuncu, bizde is görmezdi zatenAdminlerim makara yapıyorum ya
Biraz üzüldüm ama Halil veya Umut gibi bir yerli isterim tabii.
İnşallah Halil gelir tapusuyla ya da opsiyonel