Transfer Nöbeti #15 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mertens ve Torreira takima katilinca Yunus, Kerem, Midtsjo ve Oliveira'dan birini kesmesi gerekecek Okan Hocam. Zor karar valla. Hepsi birbirinden iyi. Ancak dun izledigim Yunus'u kimse icin yedege cekmemeli.

kanat
stoper
10 no

aciliyet sırasına göre
10 numarayı öyle direkt 10 numara olarak alacaklarını sanmıyorum ama bizimkilerin işi belli olmaz. Şu anda izlediğim kadarıyla Okan forvette seferoviç oynatırken arkasında Mertens oynatacak gibi. Yani pozisyon olarak 10 numara olarak mı görürsün 9,5 mu dersin bilemem ama 11 dolu forvet arkası olarak. Ha Emre'nin önünde bir yedek 10 numara diyorsan başka tabi. Bence son 2 transfer ile 11 doldu. Bundan sonra sol bek alternatifi olur, giderse Nellson onun yerine bir adam olur. Abdülkerim alternatifi bir yerli olur, bunlara ağırlık verilecektir. Hatta orta sahaya bile yerli bir alternatif düşünebilir bench için yönetim ve Okan hoca. Bu arada Mert Müldür ismi dün izlediğim bir programdan sonra daha çok aklıma yatmaya başladı. Hem sağ hem de sol bek için çok faydalı olabilecek bir yerli. O alınabilir ise defansın merkezine bir yabancı daha alınabilir.

Konsantrasyon ve fiziki handikap yaşadı gibi geldi bana da. Sonra daha sağlam durdu topladı Boey.

necati'nin transfer yorumları gündem oldu ama programda pro gs takılmış galiba. öyle yorumlar var.
aslında böyle taraftarlığını gizlemeyen gs yorumcusuna ihtiyaç var ama neco tutunabilir mi bilmiyorum.
Valla Necati gibi dost olacağından Alp gibi düşmam olsun. Akşam resmen milleti krize soktu.

Daha iyileri alinacak
1659940551940.webp

Mertens ve Torreira takima katilinca Yunus, Kerem, Midtsjo ve Oliveira'dan birini kesmesi gerekecek Okan Hocam. Zor karar valla. Hepsi birbirinden iyi. Ancak dun izledigim Yunus'u kimse icin yedege cekmemeli.
Kerem bu bencillikle devam ederse kesik yer.

Boey’in ilk yarı oynamazken ikinci yarı oynamasının sebebi bir anda soyunma odasında kondisyon basması mı?

İlk yarı sallamadı maçı bariz. Böyle topçudan zarar görürsün
Kondisyon olarak iyi değildi ama karşısında ki Antalyalı herif bayağı zorladı kendini 60. dakikadan sonra tükendi

Dün akşam ki kadroya bakılırsa ilk 11 bazında Berkan ve Emre Akbaba çıkar Torreira ve Mertens 11 de olur. Burada önemli olan Sergio ve Midtsjö arasındaki seçim. Sahaya Serigo ile çıkmak mı daha avantajlı Midtsjö ile çıkmak mı daha avantajlı olacak. Bence ilerideki 4 lüyü ideal olarak Kerem, Mertens, Yunus, Seferoviç olarak düşünürsek defansif olarak ve baskı olarak Midstjö bir adım önde olacak gibi.

Bu arada Mertens & Torreira KAPları gelmedi henüz

Abdülkerim'de olan hırsın %10'u dahi yok Emre Kılınç'ta. İnsanın adeta modunu düşürüyor. Koşmaya ve pas atmaya dermanı yokmuş gibi görünüyor.
Dışarı attığı pozisyondaki yüz ifadesi yetti zaten Emre Kılınç' ın. Bir benim dikkatimi çekmiş olamaz

Boey’in ilk yarı oynamazken ikinci yarı oynamasının sebebi bir anda soyunma odasında kondisyon basması mı?

İlk yarı sallamadı maçı bariz. Böyle topçudan zarar görürsün
Boey ilk yarı biraz ileri çıkayı vs derken Antalyalı oyuncunun hızına yetişemedi. Yalnız burada Antalya'lı çocuğun ilk yarı sarfettiği eforun da kendini bitirmesini göz ardı etmemek gerekir. İkinci yarıda daha fazla geride kaldı Boey. Bunun da etkisi var iyi oynamasında. Eforunu defansif odaklı kullandı.

Emre Kılıncı Kerem Atakan Keskin için Sivas'a takasta gönderelim gitsin adam ruh gibi beklentinin çook altında kaldı

Dün hocanın şu açıklamaları çok önemliydi

'Transferlerle takımı güçlendirmeyi hedefliyoruz. Ama öncelikle şunu söyleyeyim, takımımızdaki futbolcularımıza çok saygı duyuyorum ellerinden geleni yapıyorlar.'

'Gomis'i son dklarda oyuna alarak Seferovic'i arkasına aldık ve Gomis'in golüyle maçı aldık. İşte bu şekilde her futbolcumuz her an göreve hazır olup üstüne düşeni yaparak bize bir şekilde katkı sağlayacaktır'

Gomis hepimizin gözünde ikinci plandaydı zira.
Keza diğer transferlerden sonra Midtsjö de öyleydi.
Biri asisti yaptı diğeri golümüzü attı

Forvet + stoper + kanat + 10 numara

10. haftadan sonra uçarak devam eder bu takım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt