Sami Karakoç
İmparator
- 4 Temmuz 2012
- 96.859
- 109.699
- 4.878
Bellingham Reyna Evander orta sahasiAcikcasi Dortmund dan bir Vargas hamlesi bekliyordum sasirtti
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bellingham Reyna Evander orta sahasiAcikcasi Dortmund dan bir Vargas hamlesi bekliyordum sasirtti
Halleri 1. forvet olaeak görüyoruz halen dediler. 6 ayligina modeszeAlexis Sanchez bu takima artik cok ekstra olur yav Mertens'den sonra.
Dortmunda sasirdim ben. Modeste veya Dzekoya dustu mu bunlar. Sampiyonlukdan erken vazgecmisler
Marcao paşamızın kıymet bilmezliği yüzünden.Biz bu kadar iyi transferler yaparken, marcaoyu neden bedavaya kaptırdık?
Hayir öncelikleri Vargas ve Onur BulutLeminaya teklif gotureceklerini duydum dogru mudur
Bu kimin haberiSEVILLA'DAN III. TEKLİF
Victor Nelsson için Galatasaray'a sunduğu 10 ve 13 milyon €'luk teklifleri reddedilen Sevilla Sportif Direktörü Monchi, bu kez 18 milyon € ile kapıyı çaldı.
Sanirim 20-25 e cikacaklar
Baski yapti, bu sene satmasaydik seneye max 8-10 alirdik (1 senesi kaldi)Biz bu kadar iyi transferler yaparken, marcaoyu neden bedavaya kaptırdık?
Vay ş.refsizMarcao paşamızın kıymet bilmezliği yüzünden.
Bu kimin haberi
Onur Bulutu biz almaliydikHayir öncelikleri Vargas ve Onur Bulut
Adam tüm sezon başı yattı iki idmanla maça çıktı tarla gibi sahada ve sıcaktaBoey için ne düşünüyorsunuz ilk yarı kötüydü baya ama ikinci yarı toparladı
Sağ bek alternatifi için yeterli olur mu
Daha Ali Turap da var
20+ yüzde 15 paya satalım. Tangangayı alalım yerine.SEVILLA'DAN III. TEKLİF
Victor Nelsson için Galatasaray'a sunduğu 10 ve 13 milyon €'luk teklifleri reddedilen Sevilla Sportif Direktörü Monchi, bu kez 18 milyon € ile kapıyı çaldı.
Çok istiyorlarsa serbest kalma maddesini kullansınlar.SEVILLA'DAN III. TEKLİF