Transfer Nöbeti #15 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Nelsson satıp yerine Denayer koyalım diyenlere bu fikrin ne kadar kötü olduğunu daha evvel kaç kere anlattık fakat hala inatla devam ediyorlar. Denayer'in bizde stoper olarak iyi maçı yok , maaşı yüksek olacak ve zaten bu sebeple elden çıkaramayacaksın. Nelsson'dan kazandığın paranın en az 10 milyonunu 4 yıl bu herife gömeceksin. Aşırı mantıksız bir hamle olur. Nelsson kesinlikle satılmamalı. Çok isteyen yatırsın 25'i alsın.

SEVILLA'DAN III. TEKLİF

Victor Nelsson için Galatasaray'a sunduğu 10 ve 13 milyon €'luk teklifleri reddedilen Sevilla Sportif Direktörü Monchi, bu kez 18 milyon € ile kapıyı çaldı.

Sanirim 20-25 e cikacaklar
10'dan 13'e çıkan adamlar birden bu teklifle gelmez kolpa duruyor

Hep böyle çok güvenmemek lazım sonradan girip katkı sağlar ama ana plana oturmuyor. Zaten takım oynadığı oyun mesafesi oldukça fazla. Öne uzun oynuyoruz oyuncular birbirinden o kadar uzak ki dönen her top bize pozisyon oluyordu kurguyu hiç beğenmedim Okan Buruk konusunda endişem buydu umarım değiştirir bu kurguyu. Bu sistemde iyi oyuncuda kötü görünür umarım takımın henüz eksik olmasından kaynaklı bir durumdur. Bu oyun anlayışıyla sürekli tempo yapman lazım onu yapacak oyuncu sitili dün yoktu. Liverpool örneği veriliyor ama Kloop bu kadar uzun mesafeli oynatmıyor takımı geriden uzun oyun kurduğu oluyor mu oluyor ama bunu teknik kapasitesi iyi oyuncular ile yapıyor bizim defans hattı böyle bir oyun kuramaz
Katiliyorum,oyuncular birbirinden cok uzaklar gecen senede böyle mevzu vardi niye boyle oynatıyor anlamadim.

Nelsson satıp yerine Denayer koyalım diyenlere bu fikrin ne kadar kötü olduğunu daha evvel kaç kere anlattık fakat hala inatla devam ediyorlar. Denayer'in bizde stoper olarak iyi maçı yok , maaşı yüksek olacak ve zaten bu sebeple elden çıkaramayacaksın. Nelsson'dan kazandığın paranın en az 10 milyonunu 4 yıl bu herife gömeceksin. Aşırı mantıksız bir hamle olur. Nelsson kesinlikle satılmamalı. Çok isteyen yatırsın 25'i alsın.
iyide nelssonda o kadar süper stoper degil realistik bakacaksak degeri ein fazla 12-14 million

Nelsson da giderse savunma baya kötü olur. Yerini nasıl dolduracağımızla ilgili birşeyler var mı?

nelson 20 milyona giderse o parayla en az 2 tane 25 yaş altı kaliteli scout transferi yapmalıyız, 1 tane de tecrübeli topçu transferi yapılabilir bunların yanında

birşey de anlaşalım. nelsson iyi bir stoper.. iyi araştırılmış bulunmuş yaşı henüz çok genç ama iyi sayıda maça çıkmış sağlam pasaportlu bir oyuncu.. 20 ve üzeri olur mu? gayette güzel olur.. olmazsa ne olur? takıma faydalı olur.. biz bu özelliklere haiz oyuncuyu getiremiyoruz maalesef bir tane yakaladık işte..

Hep böyle çok güvenmemek lazım sonradan girip katkı sağlar ama ana plana oturmuyor. Zaten takım oynadığı oyun mesafesi oldukça fazla. Öne uzun oynuyoruz oyuncular birbirinden o kadar uzak ki dönen her top bize pozisyon oluyordu kurguyu hiç beğenmedim Okan Buruk konusunda endişem buydu umarım değiştirir bu kurguyu. Bu sistemde iyi oyuncuda kötü görünür umarım takımın henüz eksik olmasından kaynaklı bir durumdur. Bu oyun anlayışıyla sürekli tempo yapman lazım onu yapacak oyuncu sitili dün yoktu. Liverpool örneği veriliyor ama Kloop bu kadar uzun mesafeli oynatmıyor takımı geriden uzun oyun kurduğu oluyor mu oluyor ama bunu teknik kapasitesi iyi oyuncular ile yapıyor bizim defans hattı böyle bir oyun kuramaz
Bloklar biribirinden alakasizdi dun ama bunun en buyuk sebepi bence boey, berkan ve oliveria'ydi. Oliveria biseyler denedi de Berkandan kreatif bisey beklemek de suc. Gercegi Berkan dan ne bekleyebiliriz onuda bilmiyorum ne defansda ne ofansda bir katki sagliyor anlam veremiyorum. Boey ise cok yalniz kaldi butun mac Yunus bir kac kere yardimina geldi ama cokta yardim edemedi. Butun sucu Boeye atmak da sacma olur yani yanindaki herifler yardimina kosmadi ya da ben bunu gormedim en azindan.
Torreira o yuzden o bolgeye ilac gibi gelecegini dusunuyorum. Topla rahat olan, topla donebilen ve dribling yapabilen bir orta saha kendisi. O bolgeyi rahatlatacak.

25 milyon Euro dadir etmeliyiz çünkü eğer fiyatımız son 20 dersek Sevil la 14:15 verip üzerine saçma bonuslarla oyuncuyu bizden kopartır

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt