- 12 Ocak 2013
- 50.845
- 60.209
- 4.323
moratooooooooo seni istiyorum lan
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
15m+ %25 paya aldık bile.Rennes'in 15 milyonluk teklifini yetersiz gördü Benfica haberlere göre.
Winther ama Hadzikadunic'te karar kılmıştık reis@Murat Durmaz şu senin dediğin genco danimarkalı kimdi?
20+ gelsin omuzlarda taşıyalım saçmalamayın deli para yapıyorSevilla, savunmanın merkezini güçlendirmek için Nelsson'u imzalamaktan bir adım uzakta olacaktı ve gerçek şu ki, 18.5 milyon Euro'ya yakın olan son teklif, önce 10 ve ardından 13 kiloyu ekarte eden Galatasaray'ı çoktan ikna edecekti.
Monchi, Çarşamba gününden önce defans oyuncusunun imzasını tamamlamak için hafta sonu yorulmadan çalıştı ve hiçbir şey ters gitmezse, Danimarkalı sağlık muayenesinden geçmek ve önümüzdeki birkaç saat içinde yeni sözleşmesini imzalamak için Sevilla'ya gidebilir.
Sevilla, taraftarların neredeyse hiç tanımadığı bir defans oyuncusu için bu kadar para harcamayı beklemese de, Koundé'yi 50 "kilo"dan fazla sattığı gerçeği, Osmanlı yönetimi tarafından, hayalini kurduğu defans oyuncusunun satış fiyatını yükseltmek için kullanıldı. yorgun ortağı Marcao ile tekrar rekabet etmek. Galatasaray bir kez daha piyasaya çıkmak zorunda kalacak, ancak Mertens ve Torreira'yı herkesin şaşkınlığına ekleyince şanslılar.
![]()
todofichajes.com - Acuerdo casi cerrado por Nelsson: 18,5M€
El Sevilla estaría a un paso de firmar a Nelsson para reforzar el centro de la zaga y es que la última oferta, próxima a los 18,5M€ habría convencido ya al Galatasaray, que descartó primero 10 y de…todofichajes.com
bonuslarla 20+ milyon reddedme lüksümüz yok reisler büyük para ordan gelen parayı güzel değerlendirmek çok önemli
Benfica 15m istiyormuş. Rennes peşinde acil almamız lazım.Kim bu şophar?
Vermeyiz heralde kanatlar için alternatif kalmayacak takımda
DK sını beklesek ne olacak ki? 25 milyon 25 milyon. Bana kalsa 20 milyona hiç bekletmem çıkarım Nellson'dan. Sadece zamanlama olarak ters bir zaman. Ligler başladı. Başka korkulacak bir yanı yok.Nelsson’un sözleşmeyi uzatıp serbest kalma bedeline 15-20 daha ekleyelim, bak Sevilla 25’i nasıl sayıyor. Ayrıca DK’yı beklemekte fayda var. Nelsson’a salmıyoruz desek problem yapacağını sanmam, DK yüzünden 11’den kesilmek istemez. Hem Sevilla’da da 11 garantisi yok. Kalması her taraf için hayırlı olur
20 iyidir diyenler var, Marcao transferindeki yediğimiz kazık ve pis oyunlarını göze almadan olmaz. Marcao değerinin çok altına gitti, Nelsson’dan ekstra kâr etmeliyiz