Transfer Nöbeti #15 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
38CC1E82-8326-4EA0-A1E8-44DEA6190A10.webp

Biraz erken gelselerdi sanırım böyle karşılardık.

Sanchez pek mantikli gelmiyor bana

Kanat/forvet almamiz sart evet ama bu isim sanchez olursa kadro da dengeyi saglamak kolay olmaz cünkü sanchez isim olarak herzaman bir adim önde olur

Stoper olmasa da bir kanat almak gerekir hala. Bu yıl oyunu geriden kurmada bu orta saha kurgusu ile defans oyuncularımıza çok daha az ihtiyacımız olacak ve daha az iş düşecek. Misal Marcao'nun topla çıkışlarına neredeyse hiç ihtiyacımız olmayacak diye düşünüyorum. Oyunu da ileride kuracağımız için Luyindama bile eski formuna dönebilir. Nelsson da rahatlayacaktır.

Bu yıl gelecek yılın habercisi, geçiş yılımız. Yedek kulübesine para harcayacaklarını düşünmüyorum. Çıkış yapmamız gereken isimlerle bütçeyi rahatlatmaya yoluna gidecekler yanlış düşünmüyorsam.

Yedek bölgemiz hala istenilen kalitede değil ancak ilk yarı için risk alınıp, devre arası -çok elzem görülürse- gereken eklemeler yedek kulübesi için yine de yapılabilir.

Olm bi mesaj yazdık konu nerelere gelmiş benim anlatmak istediğim farklı birşeydi

Mesela birisi gsye küfretse o kişiyle kavga ediyomusunuz

PL'de transfer dönemi pazartesi kapanmıyor mu? Kluivert sonradan gündeme gelebilir.

Kerem de yunus da yeri garanti buraya genç yetenek ucuz bir adam alacaksin iki yarıları sakatliklarda vs barış ile yedekliyecek ve kesinlikle vlasic kiralanmali 1 yıl sonra otur bu takımın resitaliji izle. Bence 2 transfer yeterli ondan sonra yedek kulübesi için bir kaç Türk alınabilir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt