- 1 Ağustos 2009
- 47.076
- 49.391
- 4.878
Sa
Nelsson giderse Evandere para gömülür mü?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yanlışnelsson transferinde asıl riski biz aldık. hiç ülkesinden çıkmamış 22 yaşındaki stopere 7 mil € para gömdük.
o adam geldi başka ligde 1 sezon çatır çatır oynadı, avrupa liginde marcaoyla takımın en iyilerinden oldu. sevilla için bu işin riski felan yok yani.
7 mil € para bayıldığımız adama 3-5 milyon kar edip satacaklarını düşünmüyorum.
siyahi stoper almayalım yav mümkünse İskandinav ülkelerinden birini almak lazim yine![]()
Chrislain Matsima - Oyuncu profili 26/27
Chrislain Matsima, 24, Fransa ➤ FC Augsburg, 2025'den beri ➤ Stoper ➤ Piyasa Değeri: 22.00 mil. € ➤ * 15 May 2002, Colombes, Fransawww.transfermarkt.com.tr
Nelsson yerine dusunulebilir. Uzun boyuna ragmen hizli bir stoper olarak hatirliyorum kendisini. Monaco’da fazla sure almamis.
Nelsson'un bir standartı var. İstikrarlı bir futbolcu. Marcao yetenekli ama çuvalladığı zamanlar oluyor. Bence fiyatı belirleyen etkenlerden biri bu.marcao'dan daha değerli olması tuhaf geliyor bana
ab pasaportu var ama bence marcao'dan geride bir herif. enteresan bir piyasa var
Izledinmi yoksa TM'da lig lig gezip buldunmu?![]()
Chrislain Matsima - Oyuncu profili 26/27
Chrislain Matsima, 24, Fransa ➤ FC Augsburg, 2025'den beri ➤ Stoper ➤ Piyasa Değeri: 22.00 mil. € ➤ * 15 May 2002, Colombes, Fransawww.transfermarkt.com.tr
Nelsson yerine dusunulebilir. Uzun boyuna ragmen hizli bir stoper olarak hatirliyorum kendisini. Monaco’da fazla sure almamis.
Hatta bana göre marcaodan daha dengeli bir stoper.nelsson transferinde asıl riski biz aldık. hiç ülkesinden çıkmamış 22 yaşındaki stopere 7 mil € para gömdük.
o adam geldi başka ligde 1 sezon çatır çatır oynadı, avrupa liginde marcaoyla takımın en iyilerinden oldu. sevilla için bu işin riski felan yok yani.
7 mil € para bayıldığımız adama 3-5 milyon kar edip satacaklarını düşünmüyorum.
Keremi dövmesi teklifin bizim açımızdan düşük kalmasına neden olmuştur zaten mental açıdan sıkıntılıNelsson'un bir standartı var. İstikrarlı bir futbolcu. Marcao yetenekli ama çuvalladığı zamanlar oluyor. Bence fiyatı belirleyen etkenlerden biri bu.
Mert Müldür'e 10 kağıt verelim diyen adamsın yav ne diyim. Berat kazmasını da çok övüyordun TS sonrası bileçok kırıldım, her an forumu terk edebilirim.
ama cevap olarak s.g yazacaksın muhtemelen![]()
Renktaş son gün değil ki yerine adam alabiliriz. Meirayı bizim transfer sezonu kapandıktan sonra Rusya'ya yolladıydı Adnan başkanNrlsonu satan şampiyonluğu satar bkz meira
Senelik 1.5'e razı olsa iyi reis. Ama kabul etmez gibi3 imza parası verelim senelik 1.5 4 sene kontrat gayet de iyi olur gibi
Defansta mı oynatacağız Evander'i?Sa
Izledim de paylastim. TM’de gezip bulsam en az 10 tane oyuncu paylasirdim memo.Izledinmi yoksa TM'da lig lig gezip buldunmu?
Olursa anca uefayi alır bonusu gerçekçi olur diğerleri hayal ürünü.Buyuk ihtimal trolluyor da. Ben gene de hassiiktir demek istiyorum
Buyuk ihtimal trolluyor da. Ben gene de hassiiktir demek istiyorum