Transfer Nöbeti #15 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Nelsson da Sevilya'da oynamak isteyecektir doğal olarak. Şampiyonlar ligi, daha iyi lig faktörlerinden dolayı. 20 civarına bağlamak lazım bence işler inada ve sarpa sarmadan. Marcao da gitmek için inat etmese elimiz daha güçlü olurdu. İki gün sonra Nelsson'la da öyle olmayalım. Belli ki daha yeni yatırım yaptığımız için ve ona güvendiğimiz için bize baskı yapmıyor şu an.

nelsson transferinde asıl riski biz aldık. hiç ülkesinden çıkmamış 22 yaşındaki stopere 7 mil € para gömdük.
o adam geldi başka ligde 1 sezon çatır çatır oynadı, avrupa liginde marcaoyla takımın en iyilerinden oldu. sevilla için bu işin riski felan yok yani.

7 mil € para bayıldığımız adama 3-5 milyon kar edip satacaklarını düşünmüyorum.
Yanlış

Nelsson ŞL oynadı 20 yaşında.

Başakşehir'i eledikleri sene özellikle ciddi sayıda Avrupa maçı var.

Öyle bilinmeyen bir adam değildi ve Kopenhag zaten 3.5 milyon euroya almıştı.

Nelsson yerine dusunulebilir. Uzun boyuna ragmen hizli bir stoper olarak hatirliyorum kendisini. Monaco’da fazla sure almamis.
siyahi stoper almayalım yav mümkünse İskandinav ülkelerinden birini almak lazim yine

marcao'dan daha değerli olması tuhaf geliyor bana
ab pasaportu var ama bence marcao'dan geride bir herif. enteresan bir piyasa var
Nelsson'un bir standartı var. İstikrarlı bir futbolcu. Marcao yetenekli ama çuvalladığı zamanlar oluyor. Bence fiyatı belirleyen etkenlerden biri bu.

nelsson transferinde asıl riski biz aldık. hiç ülkesinden çıkmamış 22 yaşındaki stopere 7 mil € para gömdük.
o adam geldi başka ligde 1 sezon çatır çatır oynadı, avrupa liginde marcaoyla takımın en iyilerinden oldu. sevilla için bu işin riski felan yok yani.

7 mil € para bayıldığımız adama 3-5 milyon kar edip satacaklarını düşünmüyorum.
Hatta bana göre marcaodan daha dengeli bir stoper.
Marcaonun her an herşeyi yapabileceği bir yapısı var.

Mi Note 10 Pro cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

çok kırıldım, her an forumu terk edebilirim.

ama cevap olarak s.g yazacaksın muhtemelen :asd:
Mert Müldür'e 10 kağıt verelim diyen adamsın yav ne diyim. Berat kazmasını da çok övüyordun TS sonrası bile

EPL izlemeye başlarsan görüşlerim değişebilir.

Bu arada Denayer kötü stoper bakın gerçekten kötü stoper. İzlediğim her Belçika maçında adamların yediği goller Denayer hatası isterseniz açın seyredin. Bu yüzden çok oynatıyorlar zaten. Geçen sene neredeyse boş geçmiş ve verimsiz oynamış, şu an durumu sakat mı nedir belli değil ayrıca inanılmaz yüksek yıllık ücret istiyor. Denayer asla düşünülmemeli.

piyasada gerçekten öyle ucuz yollu nelsson standardında veya daha iyi kalitede bi stoper yok gibi alabileceğimiz. ya riske girip yine nelsson-marcao tarzı bi yatırım yapaacağız ya da tecrübeli garanti bi oyuncu gelecek arkasına +1 takviye daha falan filan.

nelsson'dan gelen paranın ciddi bi kısmı yine stoper transferine gidecek gibi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt