- 20 Mayıs 2011
- 23.345
- 10.309
- 1.873
Kuraldan önce oynadığı için yerli oynar. Kaan dan kat ve kat iyi oynarkoray günter gelirse yerli mi oynar? kaanı çok istiyorum ama biraz tuzlu olabilir
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kuraldan önce oynadığı için yerli oynar. Kaan dan kat ve kat iyi oynarkoray günter gelirse yerli mi oynar? kaanı çok istiyorum ama biraz tuzlu olabilir
Haklısın.vergi muhabbeti fazlasıyla senin benim için haksızlık. Bizim en fazlamız 100b kazansın aylık adamlar milyon avroya vergi oranı %15 seninki %35 e çıkabiliyor.
Bugün %40 zam aldım brütten yansıyan %33
Malesef oyle bu ulke git gide ustumuze geliyorBB anlaşması başlı başına halktan çalmaktı zaten. Ali Koç gibi adamlar oyuncaklarıyla rahatça oynayabilsinler diye.
O borçlar döviz olarak kalsaydı, TLye dönmeseydi Fenerin net borcu 15 milyar liraydı şimdi.
teşviklere girersem uyku tutmaz geceHaklısın.
Emin ol şirketlere verilen teşvikler daha fazla.
Futbol bu ülkede halkı uyutmak için kullanılan bir araç. Bunu kabul ederek takip etmek gerek.

stoper meziyetleri için evet ama kaan çok versatil oyuncu, her yeri yedekliyorKuraldan önce oynadığı için yerli oynar. Kaan dan kat ve kat iyi oynar
Kerem 500bin euroya oynuyo saka gibi.
Aynen garibin maaşı düşük kalmış direkt göze çarpıyor maaş skalasındaYunus Akgün'ün maaşında iyileştirme lazım. Bu oğlan da kaçar gider yoksa.
...Malesef oyle bu ulke git gide ustumuze geliyor