- 13 Ekim 2014
- 108.810
- 58.472
- 4.588
Alexis
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Uçak inmedihani uyuyordun lan
Bırakamam seni benuyku gözlerimden akıyor sabah izleriz artık görüntüleri![]()
ligde yabancı kuralını destekleyen takım olmayabilir bak. varsa da altını dolduramaz. o kadar sacma bir kural
ben ne dedimUçak inmedi
Bilmiyorum ama genc bir siyahi, cig et yigen, kudurtucu ve hizli kanat rotasyson icin sartkime yaklaşalım rtaş
Elis için mi gittierden timur fransaya gitti diyolar bakalım uçaktan inecek mi
Bunları direkt kesecek bir adam alınmaz, farklı profilde 30-40 dklarla maç koparmaya yönelik birisi alınır.Sakatlik durum olursa kanat rotasysonumuz vasat alti, onun icin iyi bir kanat takviye sart
Geliyorum 5 dk futbol analizi yapalımben ne dedim
Eldor için galiba Torino diyorlardıEldora gerek var mi suan? Sanchezin hedef sasirtma oldugunu dusunuyorum
Keita Balde olurmu admirim, aslinda vargas bize uygun olurBunları direkt kesecek bir adam alınmaz, farklı profilde 30-40 dklarla maç koparmaya yönelik birisi alınır.
Bırak Renktas alsınlaryav nasıl bi zıkkım marsilyaymışsın
kalksın gitsin aga kazıklanmaktan baska bir boka yaramıyor fb si gs si yok doğru doğrudur. kime yarayacağını düşünecek konu değil. aynı safta bulusulması sart.Buna katılıyorum. Ama hep fenerin yabancı doldurduğu anlarda bu işin gündeme gelmesine uyuz oluyorum.