Transfer Nöbeti #15 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Son yabancı kuralı değişikliğinden sonra defans hattına yerli oyuncu bakmazlar en iyi ihtimalle Halil ya da Umut Bozok alınır ön tarafa. Seneye tamamen kalkarsa bonservis harcadığımızla kalırız

Bizim en karlı satışımız bana göre Brumadır.Yüksek fiyatla alınmıştı elimizde patlayabilirdi.Portekizli olmasa yarı parasını çıkaramazdık herhalde.

Luyi'de gidiyorsa Denayer çok mantıklı olur. Sağ bek, stoper yedekliyor. Boey yetersizine gerek kalmaz.

Erden baskanin sanchez acuklamasini anlamadim. Hala istiyormuyuz? Adam marsilyaya imzaya giymeyecekmiydi?

Denayer + potansiyeli stoper hem bek hem stoper işini kapatıyor.

umut bozok forvet işini kapatıyor

geriye kanat ve bir os daha kalıyor. Berkan ve Taylan'a kesinlikle muhtaç kalmamak lazım.

Becir umut bozok efecan(sövmeyin) kaan ayhan
Ben aşırı mutlu olurum. AMa erden başkan yıldız 1 isim daha alacak sanırım

Ne Denayer ne Kaan Nelsson'un yerini tutabilir. O muazzam tandemden birini kaybetmek tolere edilebilirdi ancak ikisi birden gidince bocalamamiz cok olasi. Biri tecrubeli biri potansiyelli genc bir isim alinmali (Nelsson'un gittigini varsayarak)

Marcao Nelsson ikilisiyle 13. olduk. Ortalama stoperlerle şampiyon olabiliriz ama ortalama hücumcularla şampiyon olamayız. Nelsson iyi teklife gönderilmeli yerine asla aynı paraya stoper alınmamalı hücuma kaynak ayrılmalı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt