Mehmet Ocak
10 Numara!
- 13 Ocak 2013
- 10.109
- 4.565
- 1.198
Chelsea Leicester'den stoper Fofana yi alacakmis. 80milyon avro.
Nelsson transferini biraz bekletmekte fayda var.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Birazcık saçmalamış o da yalnız. Bir sürü şahane yabancı transfer göremedim ben. Fener leş gibi olduğu için adamlar iyi gözüktü biraz.herifin konuşmasıyla t. geçmişler gibi
Kaan Ayhan stoper transferi heaaaa hem de ilk 11'eMusleraMmmmmmmmmmmm
Dubois - Kaan - Abdül - PVA
Torreira - Miço
Yunus - Mertens - Depay
Sefer
Sözleşmesinde 25 milyona serbest kalır maddesi var hesaba yatıran alır NOKTA!Chelsea Leicester'den stoper Fofana yi alacakmis. 80milyon avro.
Becir Omeragic icin 10m isterler herhalde
Tanımıyoz ki
Kanka djiku baksana onur kardeşimi infolandıralım90dk başına
4.9 uzun pas
1.1 tackle
2.1 Interceptions
0.4 block
17 maçta 2 defa penaltı yaptırmış :/
O da tehlikeli sakatlıklar yaşamış ya, soru işareti bi isimgazzetta dello sport'un bi ara yaptığı habere göre 8-10 civarı istiyorlarmış,
VerelimBecir Omeragic icin 10m isterler herhalde
Boey genç potansiyelli oyuncu bence herşekil kalmalı azıcık kıpırdasa satarsınLuyi'de gidiyorsa Denayer çok mantıklı olur. Sağ bek, stoper yedekliyor. Boey yetersizine gerek kalmaz.
Katılıyorum,son derece gerizekalıca bir tweet,adam gibi ver cevabını sustur,adamın engeliyle dalga geçmek hoş değil.Nahoş !!!
Nelsson satılırsa Kjaer 2 senelik aslında iyi olur.
Kendisi onun yaşında Nelsson’un gerisinde de olsa şu an çok iyi. Ama Milan bırakır mı?
Abdul sonradan acilir suan nereye dustugunu idrak edememe asamasinda.Ben gene söylüyorum bize 2 stoper net lazım abdullle sezon geçmez güven vermiyor
Verelim
www.thehardtackle.com
Aynen hiç doğru olmamışherifin konuşmasıyla t. geçmişler gibi