Transfer Nöbeti #15 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hans Olsen'i videolarda beğendim özellikle pas tekniği ve hızı iyi lakin hava toplarında nasıl, poziyon almada nasıl bunları izleyenlere sormak lazım.

M2101K6G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

It is now a habit, we continue with the defenders version of Pro League (one per team) according to their expected goals conceded / goals conceded ratio. 🙂

Top of the top 🥇:
-Christian Burgess
- Andreas Hanche-Olsen
-Bjorn Engels
- Jules Van Cleemput

şöyle bir istatistik var tam anlayamadım açıkçası

Emin ve metehani oynatirdim gozum kapali stoperde

Emine hasta olmustum son oynadigi macda

Yahu arkadaşlar dört sene kapı gibi sözleşmesi olan adamı 15 M bedelle satmak hangi aklın ve mantığın ürünü? Geçen sene bu adam için bir eder belirlenmedi mi? Çok istiyorlarsa yatırsınlar 25 Milyonu. Alemin bir kerizi biz miyiz? Marcao'nun sözleşmesi bitiyordu. Bunu da unutmamak lazım.

"Galatasaray, hiçbir yerde adı çıkmayan bir forvete resmi teklif yaptı." Bunu nevzattan sonra yağız da dedi. Kim bu?

futbolcumuza hakaret etmeyelim
8123.jpg

ya arkadaşım risk alıp danimarka gibi bir ligden üstelik bir stopere "7 m euro" para verip alıyorsun. olmasa elinde patlasa 1-2 m euroya bile zor satabilirsin. bu riskin sonucunda 13-15 m euro mu teklif ediyorlar?

ya buna saçmalık demek bir yana bu küfürdür. 7x3=21 m euro verilmedikçe sözleşme sonuna kadar bizde oynamalı. çok korkan davranıyorsunuz. ya sakatlanırsa performansı düşerse vs... lunindama, cicildao ile morutan'da ne oldu? aldın ve şuanda kimseye satamıyorsun.

para kazandığın adam marcao, olursa nelsson. diğer yatırımların tutmadı. keza nelsson geldiğinde kendini bu kadar geliştirmemişti. şuan futbolu olgunlaştı. dolayısıyla bu riskin karşılığı bu komik rakamlar olmamalı...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt