Enis Sever
Aslan Üye
- 30 Temmuz 2016
- 8.961
- 5.667
- 983
kazansalar nolcak adaş çöp ederler o parayda dmgdçömgSamuel osayi gidiyor diyorlar. Bi 20 de ondan kazanırlar mı?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
kazansalar nolcak adaş çöp ederler o parayda dmgdçömgSamuel osayi gidiyor diyorlar. Bi 20 de ondan kazanırlar mı?
Nelsona vasat diyenler nerde asagilayanlar nerde![]()
Son antrenmanı nerden izleyebiliriz? Yayımladılar mı?
TamamBurda ben vasat diyorum.
Yayınladılar. Youtube da varSon antrenmanı nerden izleyebiliriz? Yayımladılar mı?
Biz nasıl 7 ye 8 e aldığın adamı 15 e 20 ye satmaya çalışıyorsan bunlarda 15 e 20 ye aldığı adamı 30 a 40 a 50 ye barcaya real a falan satıyor işte artı biz şu kadara aldık bu adamlar şu kadar veriyor falan saçma abi tabi düşük ücretle almaya çalışacaklar sen nasıl aldın Marcao 'yu 4.5 nelsonu 7 ye aldin bu adamlarda ucuz almak istiyor artı topcuyu ayartıyormuş abi buda saçma sende mitjoyu ayarttın zamninda denayeri yine gedson u onyekuruyu falcao apoyo ayartmadın mı artı sevillanin ayartmasina ihtiyaç yok heriflerin tarihleri ortada biz nasıl kopenhagdan nelsonu aliyorsak sevillada bizden alıyor işte bu kadar.18 ise iyi ama 14+4 ise berbat
Bu adam milli takım topçusu değilmi öyle kolay gözden çıkarılmamalı
40 yıllık GSli mübarek
Milli takım cebeli tarığa falan şov yapan bir menajer kadrosu çok şaapmamak lazımBu adam milli takım topçusu değilmi öyle kolay gözden çıkarılmamalı
SM-A525F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Güldürüyon beni kankSen kısa şortla dolaşırken ben Mason'un kafa açmalarını dinliyordum, araya girme.
Yeni transferler ve hocam nelssona tam saha baski yapiyor gitmesin diyeGitme be Nelsson bozmayalım şu ekibi
Ekli dosyayı görüntüle 172895