Transfer Nöbeti #15 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Iki kanatta da oynayabilen, kariyerli, forvet ozellikli kanat oyuncusunu bulabildiniz mi dostlar

10 numara simdi kesin Evander mi oluyor. Niye soyle lezzetli bir duyum cikmadi o konuda hala

Arda'nin iknaya ugrastigi isim neden Alexis Sanchez olsun ki. Yani oyledir sonucta Nevzat oyle yazdi ama hic beraber oynamamislar ki? Arda'nin iknasi icin ugrastigi isim eskiden beraber oynadigi ve normalde bize gelmeye sicak bakmayacak biriyse bu Oliver Torres, Saul Niguez, Sergi Roberto, Rafinha, Munir El Haddadi veya Denis Suarez olabilir
Munir El Haddadi bahsedilen forvet olabilir.

Faydasindan cok zarari olur bence Arda'yi dahil etmenin o surece
Arda'nın global olarak iyi bir itibarı var. Gömmemek lazım şimdi.

Burda yediği bazı b*klar bilinmiyor dışarıda. Herkes Atletico zamnındaki "El Turco Arda" olarak biliyor onu.+milli maçlardaki takımı sahiplenmesi de var tabi.

Sabah Erden in açıklamaları dinledim. Alexis konusunda bu kadar rahat konuştuğuna göre Alexis olmayacak farklı bir isim olacak bence.
Nelsson konusunda da çok açık konuştu. Senin hayalin var ise bizim de hayalimiz var demiş. Bu öyle kolay kolay gidemezsin demek oluyor. Sevilla dan istediğimiz parayı getir git demek gibi bir şey. B planımız da hazır dediğine göre benlik bir sıkıntı yok. Erden bey düzgün ve akıllı bir adam. Takımı sahipsiz bırakmaz takımın menfaatleri doğrultusunda ne yapılması gerekiyorsa elinden geleni ardına koymadan yapar.

Sabah Erden in açıklamaları dinledim. Alexis konusunda bu kadar rahat konuştuğuna göre Alexis olmayacak farklı bir isim olacak bence.
Nelsson konusunda da çok açık konuştu. Senin hayalin var ise bizim de hayalimiz var demiş. Bu öyle kolay kolay gidemezsin demek oluyor. Sevilla dan istediğimiz parayı getir git demek gibi bir şey. B planımız da hazır dediğine göre benlik bir sıkıntı yok. Erden bey düzgün ve akıllı bir adam. Takımı sahipsiz bırakmaz takımın menfaatleri doğrultusunda ne yapılması gerekiyorsa elinden geleni ardına koymadan yapar.
Erden Timur'a aşırı güveniyorum.

Biraz önce nefArsa'dan yer baktım. O kadar güveniyorum yani. Güvenimi kazandı.

Luyindama'nın bence kalması lazım. Yedek için çok iyi kalıyor. Maaşı yüksek değil.

3 milyona gönderip yerine yedek stoper alsan 5-6 kağıt maliyet çıkacak. Net kalması lazım.

Mesela sağ bek içinde Boey ve Dubois yeterli. Yerli olarak Onur falan filan boş işler gerek yok.

Genel olarak yedek oyuncuya para harcamamak lazım eldekiler yedek oynar. Bu sezon yaptığımız gibi direk ilk 11 oynayacak oyuncular almalıyız.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt