- 12 Haziran 2011
- 72.164
- 21.747
- 2.893
Luyi hk. sorumu neden cevaplamadın?Nelsson işi bitmedi daha, hemen hikaye anlatmasınlar.
Sevilla ölücülük yaparsa satmıcaz.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Luyi hk. sorumu neden cevaplamadın?Nelsson işi bitmedi daha, hemen hikaye anlatmasınlar.
keramettin kendimi kandırmayalım nelson yuvadan uçtu. kabul et bunu zor ama etmek zorundayızNelsson işi bitmedi daha, hemen hikaye anlatmasınlar.
Hiç bişey olmaz bi daha kimse cesaret edemez marcaodan sonraNe oldu peki satıp kar edecegimiz adam ? Canı sıkılan rezerv lige adam gönderiyor
"kendimi kandırmayalım" nedir ya?keramettin kendimi kandırmayalım nelson yuvadan uçtu. kabul et bunu zor ama etmek zorundayız
zi yi ekle işte lan yazmayi unutmusuz"kendimi kandırmayalım" nedir ya?
Türkçe öğretmenin dul muydu? Ona göre bir şey düşüneceğim.
Real madrid istiyoThilo Kehrer diyeceğim ama Nelsson'dan gelen para yeter mi ona yetse bile gelir mi bilemedim
"Kafa güzel ama nasıl güzelll..."zi yi ekle işte lan yazmayi unutmusuz
Şu Erakovic'i araştırıyoruz @Sami Karakoç ile. Fena iyi bir şeye benziyor.Nelsson işi bitmedi daha, hemen hikaye anlatmasınlar.
Nelson Sevilla da
12 + hayali yalan 50 milyon bonus karşılığında
Allahtan şişirilmiş gibi. Şişirilmese napcakmiş acaba?Depayı bende sevmiyorum tarzını. Şişirilmiş biri gibi
Sergen mağaradan yeni çıkmışsın. Hoş geldin kardeşim.4 gune olumlu olumsuz sonuclanır nellson işi.olumsuz olursa,tekrar gitmesi gündem olmaz.kalır.dolunay var.
Yetmediği için sevilla nelsson'a yöneldi.Thilo Kehrer diyeceğim ama Nelsson'dan gelen para yeter mi ona yetse bile gelir mi bilemedim