Transfer Nöbeti #15 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İlk başta ben sevmiyorum oynayış tarzını felan hiç bir özelliği üst düzey olarak görmüyorum tabii ki büyük topçu barcelona almış benim görmediğim göremediğim vardır elbet ama.

Şimdi şöyle sorayim ortalama piyasa değeri 45 milyon euro bu adam. Bu adamı mı takımına almak istersin yoksa başka oyuncu mu ? 45 milyon paran var elinde.
Tarzini sevmeye bilirsin gayet tabi. Ben şişirilmiş lafina takildim. Yoksa istedigini begenip begenmemenkte özgursun

Depay zaten gelmez bize

Piyasaya pek hakim degilim ama 45m olsa 4 tane gelecek vad eden oyuncu alirim

evet. İlk Marcao gitme zamanlarına bakarken denk gelmiştim.
Dün @Keramettin TANRIVERDİ de paylaştı. Bugün @Sami Karakoç ile bakıyorduk çocuk baya fena iyi duruyor.
Valla ben de dun keske Sirp ve Hirvat liglerine hakim olsaydik diye yazmistim. Sonra da yazdigimin alti dolsun diye arastirayim dedim ve zaten tek o vardi 😁
Videoda gercekten cok iyiydi ve bildigin bileklerine hakim, teknik oyuncu.

Ahmetcan Kaplan bonservis bedeli 10 m euro + bonuslar diyorlar muhtemelen Djaniny'de yollayıp Sörloth + Griliş yapacaklar.

1660055588665.webp

La liga da ab dışı 3 oyuncu oynatmaya izin veriliyor. Sevilla 3 oyuncu hakkını kullanmış. AB pasaportlu stoper alması şart zaten elinde 2 stoperi kalmış ve İspanya ligide başladı. Transfer sezonuda 20 gün sonra bitiyor. Sevilla ile hiçbir şekilde pazarlık yapılmamalı 25 milyon euroyu ödemeye mecburlar. Nelsson'u aldıklarında sıfır risksiz Marcao-Nelsson tandemini kuracaklar. Bütün kozlar bizdeyken neden hala 20 milyon euro istiyoruz anlamak güç. Yöneticiler umarım Sevilla'nın çaresiz olduklarını biliyorlardır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt