Transfer Nöbeti #15 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Menajeri eğer elimizi zayiflatip illede gitmek istiyorsa hic satmayin. Getir 25 milyonu al götür oyuncunu demeleri lazim

Zor fixtur içindeyiz şu an stoper almadan nellsonu göndermek aptallık olur Okan hocada onaylamaz bence

Ya adamlar fiyat yükseltmiyordu işte. Marcao da gideceğim diye tutturdu, kampa gelmedi hatta galiba. Muhtemelen yeni transferler için de sıcak nakit akışı da lazımdı. Herkes de yeni transfer bekliyordu. Kabul etmek zorunda kaldılar realistik olmayan bazı bonus tekliflerini ama tepkileri de azaltmak için 15'e satmış gibi yapmak da tatlı geldi yönetime. O yüzden ben o haberleri inandırıcı buluyorum, ki o ara sızıyordu bilgiler gazetecilere.
O bonusların max oluru ŞL katılımıdır, kimine göre de zor bir bonustur bu ya da UEL çeyrek finali falandır ama ŞL şampiyonluğu ve İspanya ligi falan imkansız zira anlamı olmadığını biliyorlardır.

Zor bonuslar olabilir ama imkansız bonus deyip, içeriğini söylemeleri gerekiyor yoksa ben inanmıyorum o seviye imkansızlığa.

Safa Kaan: "Evander konusunda kulübü en son 8 m euro rakamını söyledi bence Evander için son günleri beklemekte fayda var."

Kadro dışına falan gerek kalmaz. Satmadığın adam aylarca oturup hayata küsmez bence sonuçta marcao ve nelson da kariyerini düşünüyor 1 hafta moral bozukluğuyla dolaşır ama tekrar işine odaklanır.
Oyuncularla mesafenin nası olduğunla da alakalı o biraz. Erden timur sizi hayallerinize ulaştıracağım demiş. Şimdi hayali unut seneye konuşuruz denmez.
Ederi verilirse gitsin ya kalmak istemeyen adam konsantrasyon problemi Yaşar.

GscimbomMobile

sERGEN nerde rugani haberi çıkınca ne nelsson satilmasi gotunuzden uydurmayin falan yazıyordu grilis gueye falan da geliyordu gerçi ona kalsa

Fatih terime transferler için çok laf ettik, ben de dahil ama Nelson 20ye giderse tüm adamların parasi çıkıyor. 2 adam tutsa fazlasıyla kara bilr geçerdik.

SM-G985F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Şanssızlığımız Sevilla çok cezbedici kulüp. Şehir Avrupanın en güzel şehirlerinden, ligi iyi, Avrupada sürekli başarılı, taraftarı ve atmosferi de iyi. Cidden en cezbedici kulüplerden

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt