Sami Karakoç
İmparator
- 4 Temmuz 2012
- 96.830
- 109.676
- 4.878
17+bonusla bitecek gibi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
O bonusların max oluru ŞL katılımıdır, kimine göre de zor bir bonustur bu ya da UEL çeyrek finali falandır ama ŞL şampiyonluğu ve İspanya ligi falan imkansız zira anlamı olmadığını biliyorlardır.Ya adamlar fiyat yükseltmiyordu işte. Marcao da gideceğim diye tutturdu, kampa gelmedi hatta galiba. Muhtemelen yeni transferler için de sıcak nakit akışı da lazımdı. Herkes de yeni transfer bekliyordu. Kabul etmek zorunda kaldılar realistik olmayan bazı bonus tekliflerini ama tepkileri de azaltmak için 15'e satmış gibi yapmak da tatlı geldi yönetime. O yüzden ben o haberleri inandırıcı buluyorum, ki o ara sızıyordu bilgiler gazetecilere.
Oyuncularla mesafenin nası olduğunla da alakalı o biraz. Erden timur sizi hayallerinize ulaştıracağım demiş. Şimdi hayali unut seneye konuşuruz denmez.Kadro dışına falan gerek kalmaz. Satmadığın adam aylarca oturup hayata küsmez bence sonuçta marcao ve nelson da kariyerini düşünüyor 1 hafta moral bozukluğuyla dolaşır ama tekrar işine odaklanır.

Ok ama benim o mesajda bahsettiğim konu bu değil.Küçümseyerek eleştiri yapanlardan bahsetmiyorum. Ama Galatasaray hep kendi taraftarları tarafından eleştirilmiştir. En iyi olduğumuz dönemde bile eleştirdik hatta.
Haklisin, umarim iletisime gecilen scout önerisi oyuncular vardir. Yoksa işimiz zor. Kimse oyuncusunu birakmaz bu saatten sonraMarcao ve Nelsson scout başarısı, ama aylarca izlenip çoktan iletisime geçilmesi gerekiyor, şuanki yönetimin öyle bi çalışması varsa zaten sıkıntı yok
SM-A505F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
1 günlüğüne Monchi'ye küfür serbest olsun