Transfer Nöbeti #15 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geriden gelip okuyayım dedim, hemen başlamış Terim güzellemeleri. Balık hafızalı olmaya gerek yok. 4 seneye yakın görev yapıp o kadar doğru tutturdugu olsun. Vaktinde gönderilmeyenler, sözleşme uzatıp bedavadan ekmek yedirdikleri, aldırıp 5 kuruş fayda vermeden gidenler vsvs. O sebeple burada ikide bir taraftara laf çakılması abes.Bu işten ekmek yiyen adam eksikliğinde eleştirilecek. Kendi is hayatınızdan yola çıkın biraz.Gecen sene 26m € para harcanmış. Sonuç ortada.Daha isteyip de iyi ki alınmamış veya alınamamış oyuncuları saymaya gerek yok. Kahveci,Samatta ,Tetteh ilk akla gelenler mesela.Son döneminden Terim övgüsü çıkarmak zorlamanın da ötesi. Transferin kendisine bırakıldığı iki dönemde de takımın içinden geçmiştir maddi manevi. Bakın kaç transfer yapıldı hala eksik var diyoruz. Artık bu kulüple tek ilişkisi locadan maç izlemek olur umarım.

ANTU AKILLANIYOR BEYLER :D

Ekli dosyalar

• Screenshot_20220809-190407_Chrome.webp
    Screenshot_20220809-190407_Chrome.webp
    85,3 KB · Görüntüleme: 212
Eminin sakatligi ciddi degil ve erken dönüp Abdülkerimi keserse, onu yazin ondan daha yüksek fiyata satariz bence.
Ben Emin'i de canlı izledim ama bu çocuk bizim maçta ikinci yarı oyuna girince direkt buradayım dedi.

Ajax'da zaten boşuna kimseye bu paraları yatırmaz. Ha Emin'de potansiyelli oyuncu ama daha çok yolu var.

Ahmet'in seviyesinde değil. Şimdi bir de sakatlandı kim bilir ne zaman dönecek.

mümkünse savunma arkasına atılan toplarda başarılı,abdulkerimin defolarını kapatıp savunmaya liderlik yapan 1 isim getirsinler..

Erden i dinledim şimdi. Adam teklifler var demiş. Sevilla harici isteyenler de var demek bu. Şimdi hemen satıyoruz gibi bi şey de dememiş adam.

son teklifin bonuslarla beraber 15+3 olduğu konuşuluyor. Bizimkiler bonussuz 17-18i görmeden salmaz gibi gozukuyor. 18 cash +3 ulaşılabilir bonuslar iyi olurdu.
Bonus işi sakat. Topçunun ederi belli. Dün de konuşmuştuk bence kesinlikle satılmamalı fakat ille de gidecekse serbest kalma bedelini yatırıp alsınlar. Zaten görünen o ki ellerinde adam yok ve muhtaçlar. Satıp kazandıkları para da cabası.

Sanırım bu çocuk ilk bizim karlı havada Arena'da oynadığımız maçta ikinci yarı oyuna girdi.

Penaltı yaptıran bir yabancı oyuncu vardı. Stoper değildi de mecburen mi oynuyordu öyle bir şey.

İkinci yarı bu çocuk girdi defansta her topu topladı. Bende maçtaydım genç oyuncu girince heh hata yapar zemin kaygan ikiyi atarız falan diye düşünüyordum. Çocuk efsane oynadı. Maç bittiğinde direkt ismini aratıyordum. :red: Sakatlık kaza bela yaşamazsa çok iyi stoper olacak gibi.
Alt yapı maçında bizle oynadıkları şampiyonluk maçında izlemiştim,Ozan Kabak gibi çok öndeydi rakiplerinden fiziksel olarak.Ayagi düzgün,sol stoper, boy zebellah gibi.Ajax'tan sonra EPL yapar.Eski BJK'li Atinc gibi citkirildim değil... Artık öyle bir lig olduk ki alt yapıda bile kafa kaldirani 3,5,15 çekip alıyorlar (Emirhan,Ridvan vs.). Allah'tan biz Yunus 'u iyi tutmusuz,onu da istiyorlardı sürekli.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt