Transfer Nöbeti #15 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Iki gundur disardan takip ettim,ben olmadan nobet akmamis.bi girdim,her sayfa yorum giriliyor.ben nobetin gülüyüm.ben varken bahce olur,burasi.ben yokken de dikenim,kanatir.varken de bi öyle bi böyle davranirsaniz,küserim

Beşiktaş Sportif Direktörü Ceyhun Kazancı: “Konrad de la Fuente için Marsilya ile anlaştık. Fakat oyuncu son kararını vermedi. Diğer seçenekleri de değerlendiriyor. Kısa süre içinde yanıtını verecek.”

Bugün Erden Timur konusmasinda dogru duyduysam Hakan Calhanoglu bile transferde devreye girmis yardimci olmus, acaba Torreira mi Mertens icin mi veya ikisiyle mi görüsmüs?

Iki gundur disardan takip ettim,ben olmadan nobet akmamis.bi girdim,her sayfa yorum giriliyor.ben nobetin gülüyüm.ben varken bahce olur,burasi.ben yokken de dikenim,kanatir.varken de bi öyle bi böyle davranirsaniz,küserim
Ne diyorsun Sergen ?

Beşiktaş Sportif Direktörü Ceyhun Kazancı: “Konrad de la Fuente için Marsilya ile anlaştık. Fakat oyuncu son kararını vermedi. Diğer seçenekleri de değerlendiriyor. Kısa süre içinde yanıtını verecek.”
Olimpiakos ve burnley istiyo.maasi da cokmus.marsilya kiralamaya dunden razi zaten

Depay diva olursa olsun, gelsin ülke diva ve başka türlü ruh hastası kaynıyor.

1032032_e5fba7d39e23733dc0e58c0a052ee7d3_600x600.jpg

Sen nasıl bir çocukluk geçirdin Allah aşkına ya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt