Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
renktaşlarımızı yanıltmayalımEvander sarı kart aldırdı ve az kalsın golünü de atıyodu..
Fiyatı düşüyor. Maç bitene kadar 1 milyona bağlarız.Evander bos kale kacirdi
gol yedirmesi dışında
Etliye sütlüye karışmıyor reyiz. Koşsaydı da sakatlansa daha mı iyiydi. Büyük cimbomlu bize gelip cicaldau'nun misyonunu tamamlamak istiyor.topa mı degmıyor
la abv gecen bana laf ediyordun brezilyalıları ittircem diyeTut kolunda getir Evanderimi.
Galatasaray'a gelmek için boş kaleye atmadı olarak yorumladım.Mal bu ya
Sent from my iPhone using GSCimbom Forum
sarı kart aldırdığı pozisyonda geç kaldı mallık yaptı, az kalsın gol atacağı pozisyonda daha kötüsünü yapamazdıEvander sarı kart aldırdı ve az kalsın golünü de atıyodu..
Rafa Silva'ya sarı kart aldırdı ve az kalsın golünü de atıyodurenktaşlarımızı yanıltmayalım
Her kulübün işleyiş mantığı aynı değil. Adamlar oyuncuyu takip ediyor, en azından 1 transfer yapsın da adam gibi bir ligde görelim ona göre alırız diyor. Parayı da o köprüden önceki son çıkıştaki kulüpler kırıyor zaten, Sevilla gibi. 20'ye aldığı adamı sonra en az 40 milyona okutuyorlar.Yav kim biliniyorsa herhangi biri 2.5 milyon euroya gecen sene alip herhangi bir kulube kiralama yapabilirlerdi. Fenerden önce kulüp olarak bizim girişimimiz var. Aptal mıyız avrupanın bilinen oyuncusunu alıp stoper yapmak yerine nelssona 7 verelim yav ne olacak diyelim. Yada şöyle sorayım fenere gidince istek anlaminda oyuncuda ne değişmiş olabilir. Tüm avruoaya 9 milyon serbestlik maddesi diyorum ama kanım sarı lacivert 18 milyon olsun mu demiştir. Sonra da napoli alın 1.5 da bizden olsun diye fenere ek para attı bu mu yani.
Bilme isi falan masal.
Ayrica bok gibi maclar gecirebilirsin ancak son donem ciddi arenada ne yaptigin önemlidir.
Kim bilinen oyuncuydu ama en ciddi arenasinda elek ettiler herifi.
Diger ikisi saglam durdu ve 13luk ile ilgili stoper olarak yeteri kadar özveri sagladilar bir orta saha bir forvetin olsa 2. sen bile olabilirdin. Avrupali scoutlar bunu bilip görmüyor mu sence.
Barcelona cikmasa bize muhtemelen en kotu yari finali zorlardik ve oyuncularimiz ciddi bir arenada daha çok kendini gösterirdi.
75 dakika Akbaba'ya sabır gösterip maçı kazanmak için Taylan'i oyuna alan futbol aklımı!?Okan bunu almaz. Futbol bilgisine
Güveniyorum okanin. Korkak oyuncuya ihtiyaç yok
Galatasaray'a gelmek için boş kaleye atmadı olarak yorumladım.