Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Zevkten 4 köseyim. Güçlü yönetim, güçlü td ekibi, güçlü kadro. Sen hocamizdan memnun musunMuradim Okan geldi muradina erdinmi
Söylemek istemiyorum ama kelebek dövmesi yaptırmış gibisin.
Nedenini sorabilir miyim modum
Söylemek istemiyorum ama kelebek dövmesi yaptırmış gibisin.
Bardhi orta saha degilmiydi ben mi yanlış hatırlıyorum. Orta saha 6 numaranın önünde ki 8'i oynar rahatlıkla.Visca'ya 10 m euro gömmüşken onu kesip bunu mu koyacaklar yani :red:
Bakesetas yerinde oynatacaklar bence.Visca'ya 10 m euro gömmüşken onu kesip bunu mu koyacaklar yani :red:
hiçbir zaman
Bu çocuk çok iyi yerlere gelecek çok belli. Şimdi alan 3/4 katınasatar. Bizim maçta da kendini belli etmişti.
Görüşlerine genellikle katılırım Kerim ama Marcao konusunda oldukça yanılacaksın olarak düşünüyorum.Marcao nasıl 12+3e gitti dediniz ya hani işte bu yüzden. Bu seviye bir transfer yaptı ama unprof tavırları yüzünden idmana bile çıkamıyor.
Bizle kampa gelseydi adam gibi, böyle olmayacaktı.
Ben kanat diye biliyordum, 8 no ise olabilir.Bardhi orta saha degilmiydi ben mi yanlış hatırlıyorum. Orta saha 6 numaranın önünde ki 8'i oynar rahatlıkla.