Ekin Amad
10 Numara!
- 25 Mayıs 2011
- 18.873
- 11.226
- 1.838
sat gitsin ya ne yedegi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
sat gitsin ya ne yedegi
Bence dekadroda ona uygun bi yer de kalmadı, hala niye adı dönüyor anlam veremedim. sergio oliveira'yı opsiyonlu falan kiralasaydık hadi neyse diyecektim de yok yani evanderlik bi işimiz kalmadı, mertens geldi zaten ileriye
Bu sene onu yapamaz, cunku Avrupa para demektir.Apo avrupa'ya yedek kadroyla çıkar adamin amacı turkiye ligi ne arasın onda avrupa vizyonu. Onun yüzünden zaten turkiye sıralamada bu kadar aşağıya indi.
Bologna ya gitti diyorlardıShomurodov opsiyonsuzsa istemem. Opsiyonlu olacaksa sulanalim ama CL icin TS'ye gider gibi
Bologna ManU'ya Arnautovic'i satsa olurduBologna ya gitti diyorlardı
Thiaw ı hic beğenmedim , Bana oyun stili Luyindama yi hatırlattıMilan stoper listesini takip ediyoruz galiba. Omeragic icin kulubu 12m istemis Milan'dan, Malick Thiaw icin de Schalke 10m istemis. Milan SD'si Maldini oldugu icin stoperden anliyordur. Bu ikisini alalim Italya'ya €20m+ fiyatlara Italyanlara cakariz
nereyeevanderı sonunda soktular
Apo korkakdir yapar ligde bir kac macda puan kaybetsin paf kadroyla bile çıkabilir avrupaya.Bu sene onu yapamaz, cunku Avrupa para demektir.
4 sene icin 20 verebiliriz iste en fazla. Gerci paradan evvel adam hala yasi uygunken top seviyede oynamayi kafaya takmis gibi duruyorDepay için hevesinizi kırmak istemem ama Juve 2 sene 10 milyon net vermiş. Üstüne çıkarsak neden olmasın.
Baya sağlam bir golcüShomurodov opsiyonsuzsa istemem. Opsiyonlu olacaksa sulanalim ama CL icin TS'ye gider gibi
Reis Luyindama iyi topcuydu. Ben hic izlemedim ama Schalkeliler baya ovmus. Fizik ve hiz olarak baya iyi duruyor sirf o yuzden satmasi kolay olur biraz gelisseThiaw ı hic beğenmedim , Bana oyun stili Luyindama yi hatırlattı
Bence 20 olur opsiyonu bakma ona 70 verdiler ama çok saçma sapan bir paraydi o Mertens solun ve ortanın Pepe ve yunusta sağin ve ortanın alternatifleri olur. Lille de forvete yakın oynuyordu sağ tarafta gorunsedeHic imkansiz degil Arsenal yollamak icin yanip tutusuyor yerine de kanat bakiyor Gakpo, Bowen, Raphinha, Y.Pino falan bu yaz adi cikanlar. Maasi cok fazla karsilamak gerekir ama opsiyonu falan skandal yuksek olur. Bir de Yunus'un yerinde oynamasi bir tik uzucu solda baya verimliligi dusuyor o adamin