Transfer Nöbeti #15 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
schalke forumuna baktim, adamlar harit elimizde kaldi ne güzel marseile yada gasaray kazik atiyorduk diyorlar

10 milyon bonservis istemislerdi simdi 2-3 milyona raziler, hatta fesih bile olabillirmis yilligi ücret yüksekmis
Thiaw + Harit paket olarak alalim €10m verip. Hem Thiaw icin istedikleri rakami almis olurlar hem de Harit'e fesih bedeli odemeden maasindan kurtulmus olurlar. Biz de kanat oynayabilen yaratici orta saha ve yatirimlik stoper isini halletmis oluruz

HIGHLIGHTS_Lyon_31_SL_Benfica.gif

Denayer'e dikkat.

Gunaydin sizlere, renktaslar!

Nelsson'u 18-20'ye satarsak stoperle birlikte ilk 11'e yazabilecegimiz Turk sayisini arttirmak icin Mert Muldur'u alabiliriz. Hem Dubois'i hem Van Aanholt'u yedekler hatta onlardan formayi bile kapabilir. Tum maclari Abdulkerim-Yunus-Kerem 3'lusuyle oynamamiz imkansiz. Yorgunluk olsun, form durumlari olsun, sakatlik ve cezalar olsun illa ki guvenebilecegimiz bir Turk daha olmali ki bu oyuncu Kaan Ayhan olmaz. Benim 1 numarali transfer tercihim Mert Muldur, yeni bir teklifle Sassuolo'yu ikna edebiliriz diye umuyorum.

Emre Akbaba, Berkan, Emre Kilinc, Taylan vs bunlara guvenim yok acikcasi. Hamza cok yetenekli ama Okan hoca onu sahaya surer mi bilmem. Hayirlisi olsun.

Nelsson'u 18-20'ye satarsak stoperle birlikte ilk 11'e yazabilecegimiz Turk sayisini arttirmak icin Mert Muldur'u alabiliriz. Hem Dubois'i hem Van Aanholt'u yedekler hatta onlardan formayi bile kapabilir. Tum maclari Abdulkerim-Yunus-Kerem 3'lusuyle oynamamiz imkansiz. Yorgunluk olsun, form durumlari olsun, sakatlik ve cezalar olsun illa ki guvenebilecegimiz bir Turk daha olmali ki bu oyuncu Kaan Ayhan olmaz. Benim 1 numarali transfer tercihim Mert Muldur, yeni bir teklifle Sassuolo'yu ikna edebiliriz diye umuyorum.

Emre Akbaba, Berkan, Emre Kilinc, Taylan vs bunlara guvenim yok acikcasi. Hamza cok yetenekli ama Okan hoca onu sahaya surer mi bilmem. Hayirlisi olsun.
Mert tamam gelsin haklisin ama Nelsson yerine Marcao ayari stoper bulmak lazim.

Çağlar ismi dönmüş geriden geliyorum depay gelir hatta maaşı halletsen Ronaldo’bile belki ama çağlar bu yaşta imkansız çocuk illa memleket aşkıyla yanması lazım

]

Alin size taze haber almanyadan

Schalke Marsilyanin Sanchez transferinden sonra panige girdi,

15 milyon bonservis istemislerdi (kafayi yemisler)

Marsilya ile 8 milyona anlasma saglanmisti, marsilya Sanchez transferinden sonra geri adim
Atti.

bIzim teklifi ciddiye almamislar.

(4,5 milyon €)

Ancak isler degisti,

Schalke amine hariti 4-5 milyona türklere birakabillir

(Der Westen)
Istemez

belki de nelsson dan gelen parayla şampiyon olacağız.

şöyle ki kadroda yedek kalitesini arttırmamız gerek. sakatlıklar vs derken de yedekler çok önem arzediyor.

nelssondan gelecek 20 m euro ile gelecek vaadeden ve okan hocamın istediği iyi topçuları alırsak bu sene şampiyonluğun hem yedek kalitesi hem as kadro kalitesi olarak en büyük adayı oluruz. keza nelssondan gelecek parayla zaten iyi bir stoper alınacaktır.

2 stoper
1 ortasaha
1 forvet
1 kanat

toplam 5 adam alınır. sonra bakarız yolumuza...

Stoperden para kazanmak zor oluyor dedigimden beri
Marcao 15
Kim 18
Ahmetcan 10+2.5a gitti
Nelsson da 18-20ye gidecek gibi.

Şecu maicondan sonra baya uzaktim da stoperler bu sekilde para ediyorsa ayni yoldan devam edilmeli
Stoperden para kazanmak zor diye bir şey yok, stoperin gideceği rakam limitli.

Nelsson hücum oyuncusu olsa 20+ garantiydi.

+ oyuncu satan takımlardır fırsatı yaratan, Lille Pepe satışı sonrası Yusuf'u almaları gibi. Seneye böyle hareketli bir stoper piyasası olmayabilir.

Emre akbaba olabilir içerideki maçlarda, Hamza’yı olan hoca illa ki kullanacaktır, Beknazı da yeri gelince kullanabilir, Metehan iyileşinceye emin bunlar hep yedek sana. Rotasyonda artık altyapıyı kullanalım tek kulvarda gidiyoruz nasıl olsa

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt