Transfer Nöbeti #15 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bana biraz boş haber gibi geldi daha ortada nelsson'un gittiğine dair birşey yok sonrası için daha harekete geçmemiş olabilir bizimkiler. Hem son dönemde gizlilik birinci öncelik oldu yönetimin menajerinden böyle birşey de istemiş olabilirler. Haberin içeriği ona sorduk buna sorduk doğrulamadı tarzı haber yapmış olmak için yapılmış.

Şu monchiye küfüŕ serbest olsa. 2 dakikada ispanyanın bi ucundan girer ötekinden çıkarım, okadar nefret ettim.

Yeni Nelsson bu çocuk olabilir 20 yaşında 1.87 8M değeri var kaçarsa bidaha alamayız muhtemelen. Şimdiden 112 maçı var Nelssonun yaşıan geldiğinde 300ü görürse inanılmaz olur

Monchinin ismarlanmis haberi degilse ve Nelssonun taviri gercekten öyle ve sorun yapmayai düsünüyorla, bir tane ucuza tecrübeli stoper alip Nelssonu 1 ay rezerv ligine yollardim.

Yeni Nelsson bu çocuk olabilir 20 yaşında 1.87 8M değeri var kaçarsa bidaha alamayız muhtemelen. Şimdiden 112 maçı var Nelssonun yaşıan geldiğinde 300ü görürse inanılmaz olur
Şimdiden 400 gün sakatlığı var bilgisini de ekleseydin.

Monchinin ismarlanmis haberi degilse ve Nelssonun taviri gercekten öyle ve sorun yapmayai düsünüyorla, bir tane ucuza tecrübeli stoper alip Nelssonu 1 ay rezerv ligine yollardim.
geçen olsen için belçika ligini biraz kurcalamıştım bu abinin istatistikleri baya iyiydi

bosnali, seferovic bi telefon acsa gelir

Devre arasına kadar 20'den az paralara Nelsson satmak büyük salaklık. Oyuncu ne kadar gitmek istese de, göndermedin diye küsme şansı yok. Çünkü dünya kupası var. Eşek gibi oynamak zorunda, hem de iyi oynamak zorunda ki milli takımda devam edebilsin. Devre arası düşünürsün. Zaten fiyatının 12-13 altına inme ihtimali yok.

Galatasaray yapılan görüşmede geri adım atmadı. Victor Nelsson için 20 milyon Euro altına inmedi. Galatasaray anlaşmaya yeni ve olabilitesi yüksek bonuslar daha ekletmek istiyor. Pazarlıklar sürüyor.

Nasıl oyuncu biraz anlatırmısın artı ve eksi yönlerini

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt