Transfer Nöbeti #15 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

senelerdir bunu nasıl duymamışım ya. kulüp instadan felan klip yapsın, taraftar alışsın da derbilere bunla çıkalım. muazzam birşey...

Bizimkiler bence yaratici orta saha olarak firsat transferi kovaliyor olabilirler. O yuzden Evander'de frene basilmistir -- bir acelesi kalmadi artik bence cunku, son gunler beklenebilir. Yani cok ucuk ornek tabii ama ornegin Ziyech artik Milan'i beklemeyecekmis baska kulupler bakiyormus. Ndombele, Aouar, Rafinha, Ceballos vs. bir suru firsat cikabilir.

Kanatta da benzer firsatlar cikacaktir. Ornegin dun konusmustuk Nicolas Pepe bence ayrilacak. Yine Hudson-Odoi Chelsea'den ayrilmak istiyomus vs.

Bizim taraftar kadar kendi oynucusu hiç eden başka taraftar yok. Sahip çıksanıza kerem bence canavar gibi helal olsun Türk olarak bu kadar hızlı bu kadar ayağı düzgün kimse yok. Yunusda messimiz maşallah. Bu kadar basit. Bizde illa iki mal çıkacak kerem kötü diyecek yarın yunus kötü oynar bir maç sonra kereme dönerler. Bunların zihniyeti bozuk. Futbol bilgisi hiç yok.

Ben bi bok anlamadım. Noluyor?

Sent from my iPhone using GSCimbom Forum

Nelsson, Luyindama, Cicaldau, Omer Bayram gidiyor di mi

Taylan/Berkan'dan biri de gidecek sanki. Aslinda ikisinin de kiralik gidip rehabilite olmalarina sicak bakiyorum yabanci siniri varken ama bu sefer orta sahada geriye Oliveira, Torreira, Midtsjø, yapilacak 10 numara transferi ve Hamza Akman kaliyor. Emre Akbaba ve Emre Kilinc bence orta saha sayilmaz. Bir tik yetersiz sanki

Bu arada Baris Alper Yilmaz'in da duzenli oynayacagi bir yere kiralanmasi lazim. 1. Lig'in iyi ekiplerinden biri yahut buna razi bir Super Lig ekibi olur. Yurtdisi da olur cocuk sicak bakiyosa

Bizimkiler bence yaratici orta saha olarak firsat transferi kovaliyor olabilirler. O yuzden Evander'de frene basilmistir -- bir acelesi kalmadi artik bence cunku, son gunler beklenebilir. Yani cok ucuk ornek tabii ama ornegin Ziyech artik Milan'i beklemeyecekmis baska kulupler bakiyormus. Ndombele, Aouar, Rafinha, Ceballos vs. bir suru firsat cikabilir.

Kanatta da benzer firsatlar cikacaktir. Ornegin dun konusmustuk Nicolas Pepe bence ayrilacak. Yine Hudson-Odoi Chelsea'den ayrilmak istiyomus vs.
son haftaya da dikkat cekmişti erden timur,6-7 agustos haftasından sonra.ortasahaya aquar veya ndombele,kanada da nicolas pepe isterim

Boey ve Omar'i yollayip bir sag bek almak sadece FM'de mi olur sizce?? Hayalini kurmadan edemiyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt