Okan Mason
Büyük Kaptan
- 5 Temmuz 2011
- 27.106
- 30.353
- 2.988
Sola depay
Saga cengiz
Rakipler kendini imha eder
Saga cengiz
Rakipler kendini imha eder
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Evander hakkında pek fikrim yok, benim izlediğim maçlarda kötüydü.Transferler iyi dimi ? Evander falan bomboş yahu.
Arda'yi uluslararası alanda kim ne yapsın?Biz Arda’yı kötülüyoruz tabii ki ahlaki sorunları ve son dönemdeki futbolda düşüşü yüzünden ancak uluslararası futbol camiasında hala çok tanınan ve saygı duyulan birisi
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
10 için en iyisi kim bize uyacak ?Evander hakkında pek fikrim yok, benim izlediğim maçlarda kötüydü.
Gömüldüğü kadar kötü bir adam olduğunu sanmıyorum yine de, eylüle doğru 10 no bulamazsak 5 civarına alınırsa şaşırmam.
başakcity de ben yarattıgı bir fark görmedimCengiz bizim ligde fena fark yaratır bu bir gerçek
Adminim sende bu gedsona karsi bayaaa pozitif bir ayrimcilik var yani yoresi kotuydu evet ama ilerde tamamlansada bence yetenekleri eksik bir arkadas ornegin ads konya basakcity gibi takimlarda oynayacak yetenekteGayet iyi oynadı yanında Kartal ve Salih'in var olduğunu düşünürsek.
Zaten as mevki 8 noOkan hoca evanderi ta önceden beri istedigini sanmiyorum 10 no profilinde birini aramiyor gibi. Gerci 8 gibi de oynayabilirdi evander.
Eşref bey, başkan olsaydı eğer korkarım 6 numaramız Tolga Ciğerci olurdu.
Tamam ama Erdeni kim tanır Futbol camiasında ? Arda sportif direktör olsun işte. Öyle böyle kariyerine ulaşacak Türk futbolcu yok. Huyu falan beş para etmez kabul ama evimize damat almıyoruz. Sonuçta iyi bir GalatasaraylıArda'yi uluslararası alanda kim ne yapsın?
Messi'ye terlik fırlatan,
havalananin da yeni transferlere bellboy'luk yapan adamı pek ciddiye almayın.
Erden, yanında götürmese kimse yüzüne bakmaz sırf taraftarın gözünü boyamak ve bir şekilde kulübün içine yerleştirmek için ön plana çıkarıyorlar.
Ne toreira ne de mertens Arda'nın sözüne bakıp gelecek oyuncular değil.
Acun abisi bir telefon açsa koşa koşa gidecek isimlere çok anlam yüklemeyin!
Birde feneri ağzıyla sponsorlarla barca yapti diyin de tam olsun. Ne meraklısınız kendi değerlerimizi gömmeye değersizleştirmeye. Arda galatasaray alt yapısının yetiştirdiği en global futbolcudur avrupa'da baya taninir ve ona beste yapılmıştır portföyü geniş bir oyuncudur.Arda'yi uluslararası alanda kim ne yapsın?
Messi'ye terlik fırlatan,
havalananin da yeni transferlere bellboy'luk yapan adamı pek ciddiye almayın.
Erden, yanında götürmese kimse yüzüne bakmaz sırf taraftarın gözünü boyamak ve bir şekilde kulübün içine yerleştirmek için ön plana çıkarıyorlar.
Ne toreira ne de mertens Arda'nın sözüne bakıp gelecek oyuncular değil.
Acun abisi bir telefon açsa koşa koşa gidecek isimlere çok anlam yüklemeyin!