- 27 Ocak 2010
- 139.507
- 105.855
- 5.648
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ulan adamlara moral olucak belki gören topçu ne güzel diyip gelmeğe karar vericek g..... yemiş bülbül misali konuda ötmeyi bırakın oraya gidenler ADAMdır gitmeyen de adamdır ama gidenelere laf atan madamdır bana göre.

Naci ve Onur var başka yok.Senden kaç tane var ula Kolpa onbaslikli
GscimbomMobile
senin kulüp yönetimin buluşalım şeklinde taraftarı çağırıyor twit atarak. adam da iştirak edip gidiyor. imkanı var gidiyor. ben de gidecektim katılacaktım ama beklenmedik sorundan dolayı gidemedim. evdeyim hasta bakıyorum
sana tavsiyem tanımadığın insanlar hakkında boş moş ithamlarda bulunma. ha söylediğinin normal olduğunu düşünüyorsan yap bi delikanlılık yüzlerine karşı söyle. normal karşılarlarsa en fazla saçlarını okşarlar.
NiyeSana çok ayıp ettiler
Ya saatlerce forumda takılıyoruz biz de boş adamız o zaman.Ne kadar a..al adam var yahu şu forumda konsere giden de boş adam o zaman, bunu diyenler de kesin atomu parçalıyorlardır eminim.
Sıddık seni çok ciddi gördümİşte budur. İsteyen istediğini yapar kanun çerçevesinde.
Sen mi acicaktin 15.nobetiNaci ve Onur var başka yok.
O sen değildin pardon kaç tane kolpa var forumda hala çözemedim
Merteeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeens
Aynen de Alper ustanın haberi yokmuş.Sen mi acicaktin 15.nobeti
GscimbomMobile