Gökhan Karaman
10 Numara!
- 16 Haziran 2009
- 18.588
- 5.179
- 2.493
En az 4 transfer istiyorum.
Dursun başkan bunu da yaparsan oyum sana.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hocammm yapmaaaa.Tilbe fjgfjd
Adamın eski ismini ben bile unuttumVe Hüsnü Ayabakan-> neyse o bilinmesini istemiyordu
ama en azından sahte kabadayı avatarı
Uykum geldi ondan hocam kusura bakma , ıyi geceler =) yarın sabah iş varHocammm yapmaaaa.

Izleme bence uyuya kalirsinUykum geldi.uçağı takip edeceğim bir link yokmu
Bu takimin 4-4-2 oynayabilmesi fenerin Bu sene uefayi almasindan daha imkansiz. Kerem ve Yunus kanatlari ile 4-4-2 olur 4-2-4. Arkada abdulkerim ve PVA bombalariyla da gelen gecen dudukler bizibi tane daha yıldıza ihtiyacımız yok, 11 bence okey.
4-4-2 oynayacağız belli, gomisten çıkıp bozoku alabiliyorsak iyi olur çocuk hala bir yere gitmedi
onun dışında kanat ve stoper yedeği de gelirse ben tamamım
Ben eğer Belotti olmadıysa kesinlikle Ali Akman ve Umut Bozok ile forvet transferini kapatmamız gerektiğini düşünüyorum. Seferovic, Mertens, Umut Bozok, Ali Akman güzel dörtlü olur. Onun yerine 10 numara ve kanat bakalım.En az 4 transfer istiyorum.
Niye@Keramettin TANRIVERDİ Bu kutlu gunun serefine @Kolpa Oğuzhan Liboş kardesimi eski nickine dondurur musun reis #oguzhanolmez i cok ozledik
İşte bu da size kalpak olsunBütün günü nöbette geçirdim, bende mi boşum yoksa![]()
gerçek ismiydi ben biliyorumAdamın eski ismini ben bile unuttum![]()
mertensi yedek bırakamazsın, mecbur 2. forvet oynayacakBu takimin 4-4-2 oynayabilmesi fenerin Bu sene uefayi almasindan daha imkansiz. Kerem ve Yunus kanatlari ile 4-4-2 olur 4-2-4. Arkada abdulkerim ve PVA bombalariyla da gelen gecen dudukler bizi
Pazar günü iş zor hocam. İyi geceler.Uykum geldi ondan hocam kusura bakma , ıyi geceler =) yarın sabah iş var