Transfer Nöbeti #15 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
abdülkerim bardakciyi sol beke kaydırıp(galiba sol bekte de oynayabiliyordu) yabancı baba bi stoperle nelssonu çiftleyebiliriz. van aanholtun oynadığı top kadar abdülkerim de oynar. fakat abdülkerim bana stoperde hiç güven vermiyor. özellikle marcaodan sonra sönük kalacak gibi epey.

Sezon sonu kalkar diyodum da sezon sonuna kalmayabilir yabancı kuralı

GscimbomMobile

Normal hukukun ve mantığın işlediği bir ülkede lig başladıktan, bazı maçlar oynandıktan sonra yabancı kuralı değişirse ligin bile iptal edilmesi gündeme gelir, hatta uygulanır. Bu dakikadan sonra bu sezon için öyle bir şey yapmaları (devre arasında bile olsa atıyorum) büyük skandal bence. Hangi takımların bu kural değişikliğinden avantaj sağlayacağından bağımsız söylüyorum.

Resim

Normal hukukun ve mantığın işlediği bir ülkede lig başladıktan, bazı maçlar oynandıktan sonra yabancı kuralı değişirse ligin bile iptal edilmesi gündeme gelir, hatta uygulanır. Bu dakikadan sonra bu sezon için öyle bir şey yapmaları (devre arasında bile olsa atıyorum) büyük skandal bence. Hangi takımların bu kural değişikliğinden avantaj sağlayacağından bağımsız söylüyorum.
oda dogru yeni tff kafası calısan isimlerden olusuy büyük ihtimal bunu göz ardı edemezler.

abdülkerim bardakciyi sol beke kaydırıp(galiba sol bekte de oynayabiliyordu) yabancı baba bi stoperle nelssonu çiftleyebiliriz. van aanholtun oynadığı top kadar abdülkerim de oynar. fakat abdülkerim bana stoperde hiç güven vermiyor. özellikle marcaodan sonra sönük kalacak gibi epey.
Abdulkerim için biraz daha sabredin takıma iyice alıştığı zaman emin olun üst seviye olduğunu göreceksiniz. Konyaspor'da baya maçını takip etmişimdir sistem olarak Konya geçen sezon ön alanda oynayan takımların başında geliyordu Abdulkerim orta alanda oynuyordu arkasına atılan topları çok iyi topluyor hatta ayağına geldiğinde de çok iyi dripling atar. Uzun pasları da çok iyidir resmi maçlarda daha iyi göreceğimizi düşünüyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt