Transfer Nöbeti #15 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Abdulkerim için biraz daha sabredin takıma iyice alıştığı zaman emin olun üst seviye olduğunu göreceksiniz. Konyaspor'da baya maçını takip etmişimdir sistem olarak Konya geçen sezon ön alanda oynayan takımların başında geliyordu Abdulkerim orta alanda oynuyordu arkasına atılan topları çok iyi topluyor hatta ayağına geldiğinde de çok iyi dripling atar. Uzun pasları da çok iyidir resmi maçlarda daha iyi göreceğimizi düşünüyorum.
bence de kaliteli fakat marcaoyla ister istemez kıyaslıyoruz sanırım o yanılgıya düşüyoruz. ancak hazırlık maçlarında öyle aman aman parlamadı beni tedirgin eden o biraz. fakat zamanla toplar İNŞALLAH

Resim
Erden Timur pariste degil uçakta. Son transfer önümüzdeki hafta anca belli olur. Belki bir sefere daha çıkılır. Pariste olduğu uydurmaymış.

Rıdvan artık herkes seni biliyo. Nasıl Galatasaray dusmanisin onuda biliyor. Seni rezil ederdim surda iki yorumla limitlerle ilgili ama gerek bile yok. Sadece şunu diyorum ömrün Galatasaray başarıları izleyerek geçti gitti. Geçmiş olsun...
Şimdi köşende ağlamaya devam et artık çok geç..
Ne fesat bi adam bu ya

bence de kaliteli fakat marcaoyla ister istemez kıyaslıyoruz sanırım o yanılgıya düşüyoruz. ancak hazırlık maçlarında öyle aman aman parlamadı beni tedirgin eden o biraz. fakat zamanla toplar İNŞALLAH
Marcao çok iyi stoper ama en büyük eksiği gol konusunda katkı veremiyordu. Mesela Real Madrid-Atletico şampiyonlar ligi finalinde Ramos 93'de golü atmasa kupa Atletico'nun olacaktı bazen kritik maçlarda çıkıp stoperin gol katkısı vermesi gerekir o yönden baya iyi olacağız sezon da 6-7 gole katkı verir kapanan defansları da duran topla açabilirsin.

Bu arda turan olayu ne? Futbolculari o mu ikna etti? Anlamadim mevzuyu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt