Eren Dağlı
Cezalı
Ben hala Kluivert için umutluyum bize kalabilir gibi 8 ağustosta ingilterede transfer sezonu kapanıyor. Roma bize istediğimiz şartlarda futbolcuyu verecektir. Erden Timur bu transferi de istediği şartlarda bitirir.
Renktas düşünsene adamın hayatı Galatasaray başarıları izleyerek geçti. Ne desin ki işte elinden geleni yapmaya çalıştı ömrü boyunca olmadı. Bunun yerinde olmak istemezdim. Cidden insan dayanamaz ve artık çok geç...Ne fesat bi adam bu ya
Uçak çok rötarlı kalktıKim dediydi 23.45 diye
Sanırım hayır.mertens kamp yapmış mıydı arkadaşlar
abdülkerim bardakciyi sol beke kaydırıp(galiba sol bekte de oynayabiliyordu) yabancı baba bi stoperle nelssonu çiftleyebiliriz. van aanholtun oynadığı top kadar abdülkerim de oynar. fakat abdülkerim bana stoperde hiç güven vermiyor. özellikle marcaodan sonra sönük kalacak gibi epey.
evt edırnedekı uyelerımız goklere baksın görürUçak şu anda Edirne semalarında. Duyurulur....
oynayamaz rtaşAldül sol bek oynar mı oynar da Van anholt ile alakaları yok yav adam alıyor gidiyor hucumu çok iyi kaleye Okan’ı koyarız benim okan konusunda için rahat.
Kulübün twitterden atmış olduğu flulanmış kısmı çözdüm 10 layka açıklarım
En son birini beklerken bu kadar heyecanı dogumhanenin önünde oğlumun doğmasını beklerken yaşadım herhalde30dk kaldı
Sanırım hayır.