Yunus Coşkun
10 Numara!
- 23 Aralık 2019
- 10.619
- 6.947
- 1.248
Yillik 2.5 milyon euro diye okudum.fener gomez haberi dogrumu ? nekadar girecek acaba ,plea olmamasına sevinirim cünkü serdar dursun tarzı bir adam bu
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yillik 2.5 milyon euro diye okudum.fener gomez haberi dogrumu ? nekadar girecek acaba ,plea olmamasına sevinirim cünkü serdar dursun tarzı bir adam bu
burdayız üstat
ata buraya 3'lü çektir tayfayaEkli dosyayı görüntüle 172337
yeşilköyde mertens fenerin anasını bilmem ne yap sesleri yankılanıyor. burda yoğunluktan hatlar çekmiyor uçağı takip edemiyoruz.
herkesin kafa kıyak. iyi forumlar.

Ozan gelişemedi malesef
Albert Elis gibi mi? Sporting'ten Gonzalo Plata vardı o ne oldu acaba fırsat transferi olabilirdi sanki.Bir tane patlayıcı hızlı kanat alsak iyi olur yine de.
GSTV aspor.Canlı yayın var mı nereden takip edebiliriz?
Kimse dinlemez
Kimse dinlemez
valencia bonservis almadan hayatta bırakmaz ve napoli gibi takım degilse rakamı gizleyemezlerYillik 2.5 milyon euro diye okudum.
Forumda en çok hakedenlerden birisin bu anı hocam. Sık dişiniGörmeden yatmayayım diyorum ama hal kalmadı. Arada geldi mi diye bakıyorum. Sabah işlerim olduğu için 6:30’da kalkmıştım. Pil bitti.
Az kaldi dayan.Görmeden yatmayayım diyorum ama hal kalmadı. Arada geldi mi diye bakıyorum. Sabah işlerim olduğu için 6:30’da kalkmıştım. Pil bitti.