Transfer Nöbeti #15 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yunus Akgün Kerem hatta hamza adına çok seviniyorum kariyerleri zirve yapacak Mertens Torreira gibi adamlarla oynadıkları için.

Torreira yapılan tüm transferleri anlamlı kılan tek transfer.

Hala aklım almıyor böyle bir adamın 26 yaşında 6 milyona bize gelmesini.

Eski tarihi yapılarda birleştirme için kilit taşı denilen bir uygulama yapılırmış.O taş tüm yapının kilidi olurmuş onun varlığı tüm yapıyı ayakta tutarmış.

Torreira bu takımın kilit taşıdır.

Kerem,Hamza,Yunus hatta Okan hocanın kariyer kilit taşıdır.

Allahım çok şükür be

MUSLERA

DUBOIS - NELSSON - ABDÜLKERİM - AANHOLT

TORREIRA - SERGIO

YUNUS - MERTENS - KEREM

SEFEROVIC​

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Derhal terket konuyu

Okan hoca topçudan anlıyor demekki. Kendisini de güncel tutmuş. Egosu oluşmaz ve sistemi konusunda da esneklik sağlarsa 4 sene üst üste şampiyonluk hayal olmaz. Okan hamlesi önemliydi. Kendisinide boşta kaldığı zamandan beri hazır tutmuş belliki. Çalışmış. Ne kadar Dursun Özbek görünsede bu işin mimarı kesinlikle Erden Timur'dur. Adamda ego 0,medyatiklik 0. Takva sahibi birine benziyor söylemleri. İyi bir Galatasaraylı ve baba mirasını değil kendi mirasını yöneten bir adam. Herkes başarı pastasından nasibini almalı ama Erden Timur bunların içinde en büyük paya sahip bana kalırsa.

Günaydın GSC
Döviz kuru, bankalar birliği vs derken beklentilerin çok ötesinde bir transfer dönemi geçiriyoruz açıkçası.
Nelsson satılmadığı sürece stoper transferi beklemiyorum.
Ne yapıp edip Taylan'ı göndermemiz gerekiyor. Türkiye kupasında 3. lig takımına karşı bile güvenip oynatılmaz. Keza Ö. Bayram'da.:red:
İki kanatta da oynayabilecek alternatif bir topçu şart. Alırsak kiralık bir transfer bekliyorum.
Gomis'te ayrı bir dert oldu. Saha kenarında ısınırken bile pili bitiyor galiba.:crushed:

Umarım beklentiler fos çıkmaz. Geçen sene iki Romen in gelişindeki tantana da buna benzerdi.

İdeal 11’in nedir admirim
Mertens’i 10 numaraya koymazsın sen sanırım
Sefer ve Mertens ile 4-4-2 mi oynariz?
Mertensle Sefer varsa ikisi de oynar kafasındayım da eğer iyi bir kanat/10 da gelirse değişken rotasyonlarla oynarız muhtemelen.

Güzel yanı bence şu an en az 15 tane direkt ilk 11 adayı oyuncu var.

Mertens'in fiziksel durumu kötüdür şu an, adam 1.5 aydır tatil yapıyormuş minumum 1 aya ihtiyacı var. Akbaba yap şovunu kardeşim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt