Transfer Nöbeti #15 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sanchezi güzel bir joker olur.

Yedeklerde akbaba disinda oyunu degistirebilen oyuncu yok. Sanchez hem forvet hem kanatlarda oynabiliyo.

sanchez'e gerek yok artık, maaşını kaldıramayız zaten bu saatten sonra

sanchez gelsin eğer fit durumdaysa yararlı olur. kanatlarda da oynayabiliyor. zaten orijini kanat. olası bir kerem sıkıntısında soldan akar. 1+1 yıllık sözleşmeyle maksimum 2,5 milyon euro garanti ücrete gelirse olabilir

Lig uzun dönüşümlü oynasınlar, onu futbolcular ve Okan hoca düşünsün. Depay bence çok önemli kanat oynar santrfor oynar, 10 numara oynar. Nerde eksik orda oynar elimizi güçlendirir. Sakatlık var formsuzluk var cezası var. Herkes yeterli süre oynar. Yunus, Kerem, Seferovic, Mertens ve Depay. 5 kişiden 4'ü hep sahada olacak. 36 lig 8 kupa maçı desen 44 maç. Bu besliden %80 i hep ilk 11 de olacak diye düşünürsek en az hepsi 35 maç oynamış olacak.

Nerde kanat nerde stoper aloooooo yönetim uyudum kalktim transfer yok nerde bu ciddiyet :)

Top tekniği iyi bir stoper bulursak kaçırmamak lazım.

Nelsson fena değil ama 1. Oyun kurucusu Marcao’dan Nelsson’a düşünce orada kalite kaybı oldu o konuda.

Bardakçı da çok takoz değil gerçi. Ama nedense defansif problemimizi tam çözemedik gibi hissediyorum.

Dubois-Nelsson-Bardakçı-Aanholt kısmının sağdaki ikisi biraz hucümcu ve daha dengesiz

Nelsson fena değil ama 1. Oyun kurucusu Marcao’dan Nelsson’a düşünce orada kalite kaybı oldu o konuda.

Bardakçı da çok takoz değil gerçi. Ama nedense defansif problemimizi tam çözemedik gibi hissediyorum.

Dubois-Nelsson-Bardakçı-Aanholt kısmının sağdaki ikisi biraz hucümcu ve daha dengesiz
Üstelik yedek konusunda da çok zayıf bu bölgeler.

Şimdi bir de Kluivert veya benzer bir kanat oyuncusu daha transfer edilirse işte o zaman oturup izleyin bizim takımı

Reis bizim problemimiz geriden top çıkaracak stoper değil.
Bize çok net hızlı bir stoper lazım.
Ozan kabak olsaydı süper olurdu.
Kaan ayhanda olabilir ama oda ağır nelson tarzında..üstelik sınır var nasıl olacak bilmiyorum.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Evet güldük eğlendik şimdi bir stoper, kanat ve forvet rica edelim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt