Cafer Güney
Ulubatlı Souness
- 24 Temmuz 2021
- 35.171
- 59.955
- 3.473
Boeyi sucukculara bi dovdursek kendine gelir iyi yedek olur aslinda
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Dayım benim nabion yaIRZ DÜŞMANI İKARDİ
ve ÇÖPOĞLU ALEXIS SANCCHEZ alınmaz umarım DURSUN YAPMA BU HATAYI
90+6da yıkıldık forumcakGedson dun ikinci yari cok iyi oynadi bjkliler kiymetini bilsin kacirmasinlar esek degillerse
Nolduki90+6da yıkıldık forumcak![]()
Adam kamp görmedi, antrenman görmedi ama nedense mac kadrosuna alindi.Boeyi sucukculara bi dovdursek kendine gelir iyi yedek olur aslinda
90+6da yıkıldık forumcak![]()
Hamle açısından baya elimizi rahatlatır bence de.Bir Kaan Ayhan çok iyi gider defansa hem sağ bek hem stoper oynar.
Kanat şart oğlu şart. Kerem Yunus dışında bir tek mertens var ama bir tane daha seçenek lazım.bence kaan ayhan +bir tane forvet ile transferi kapatalım kadro yeterli
Yav uyandırma kuşları. Aferin çok iyi, müthiş diye övün geçin. Gerçeği izleyenler biliyor zatenYa ben futboldan anlamıyorum ya da spor medyası çok popülist.
8JK maçını kim yorumlasa Weghorst'un mükemmel asisti ve harika oyununu konuşuyor. Golün yarısı onunmuşmuş.
Ben de maçı izledim, hiç de beğenmedim. Çok hantal. 15 golü geçemez. Cornelius bundan 10 kat iyi topçu. Verdiği pas da standart bir pas. Kalite vuruşta.
Ben mi yanlış düşünüyorum arkadaşlar?