Transfer Nöbeti #15 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sözler tutulsun arkadaşlar.

2022-08-07 (7).webp

2022-08-07 (8).webp
2022-08-07 (9).webp

Bjk dun asiri rezildi

Hic begenmedim

Kendilerine gore ana hat transferlerini en erken bitiren takim neredeyse simdiye hazir olmalari lazimdi

O gol gelmese simdi ismaelin kellesini aliyorlardi

Tipik türkish skor taraftari :)

Bjkye 1 forvet 2 stoper 3 tanede ortasahalazim ayriyeten omurgasi rezildi dun bjknin

Aldiklari solbekide begenmedim dumduz topcu

Bjk dun asiri rezildi

Hic begenmedim

Ki ana hat transferlerini en erken bitiren takim neredeyse simdiye hazir olmalari lazimdi

O gol gelmese simdi ismaelin kellesini aliyorlardi

Tipik türkish skor taraftari :)

Bjkye 1 forvet 2 stoper 3 tanede ortasahalazim ayriyeten

Aldiklari solbekide begenmedim dumduz topcu
bjk a gedsonu kesecek adam lazım yoksa bu gidişle gedsonu taraftar kesecek.

Biz Arda’yı kötülüyoruz tabii ki ahlaki sorunları ve son dönemdeki futbolda düşüşü yüzünden ancak uluslararası futbol camiasında hala çok tanınan ve saygı duyulan birisi

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Türkiye'den gidipte peşinden, Arsenal, Barça, Liverpool, Manchester, Tottenham gibi kulüpleri kosturmuş kaç tane daha oyuncu var

CPH2067 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Daha yeni görüyorum karşılama görüntülerini. Bu nedir yav. :D
Şu kafa tokuşturma olayına bak. Bu adam paralel evrende Türk imiş galiba. :D

Tüm konulardan bağımsız Ali Akman kovalayacağımıza Halil Dervişoğlu’nun bonservisini almak lazım. Hem kontra atakta hızlı hem dar alanda yetenekli bu kadar genç ve yerli adam bulamayız. Paylaştığım Antalya maçında skora yakın tüm ataklarımızda Dervişoğlunun bireysel yetenekleri iş yaptı. Feg’in golü de keza öyle. Son tercihlerini geliştirebiliriz bunun için Mertens gibi iyi bir mentör aldık. Etkili bir silah, çok iyi bir takımla çok daha iyi de olur.

8 milyon euro

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt