- 28 Temmuz 2019
- 46.773
- 47.906
- 3.683
Eşref olsa daha iyi olurdukçok kaliteli olduk kuzen rakipleri becerme vakti
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Eşref olsa daha iyi olurdukçok kaliteli olduk kuzen rakipleri becerme vakti
Depay gelecek@West Ham
Lanzini'yi ver
Yunus kerem giderse yerli konusunda problem yaşarız. En az ikisinden birisi kalir. Yabancı kurali kaldirilmali...Seneye muhtemelen Nelsson, Yunus ve Kerem ayrilacak. Yerlerine en az onlar kadar potansyelli futbolcu simdiden bakmak lazim, bazi yasli futbolcularimiz var, onlari dengelemek gerek.
Transfer
Dubios Emin Transfer transfer
Torreira Oliviera
Transfer transfer transfer
Seferovic
Nerden baksan 6 ilk 11 futbolcusu lazim olacak seneye.
reyz bu adam 10 no diyor@West Ham
Lanzini'yi ver
Nasip olur mu be dedik tekrar oldu. Sizlere uyarım bu güneşli günlerin habercisidir. Kısa sürecek bu günlerin kıymetini bilin. Uzayıp büyümesi için çareler arayın. Ekli dosyayı görüntüle 172445
G702 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Kaan yerine Emin, Metehan ve Işık Kaan'ın daha iyi olacağını düşünüyorum. Üçü de direkt oynayabilecek seviyede bana kalırsa. Yeter ki şans verilsin.
10 numarayı nereye koyacağız üstat Mertens ve E.Akbaba varken?Ekli dosyayı görüntüle 172446
Sanırım şuanki kadroyla en iyi taktik bu.
Gomis
Omar
Ömer Bayram
Sekidika
Oğulcan
️ Santrafor
️ Kanat
️ 10 numara
️ Stoper
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
lanzini gelirse, Kerem yedek olur@West Ham
Lanzini'yi ver
Evander, Depay, Kaan Ayhan transferleri nerede! Yönetim istifa!!Ozan bey noldu da birden şevke geldiniz muhteşemsiniz
Eşref olsa daha iyi olurduk
İşte BuEvander, Depay, Kaan Ayhan transferleri nerede! Yönetim istifa!!
Gayet iyi oynadı yanında Kartal ve Salih'in var olduğunu düşünürsek.Bin pisman olmustur. Dün cidden bok gibi oynayip rakibin bilegine gecirip durdu sadece
Yedek kadroya bak Bjk den iyişöyle bir yedek takım da iyi olur
![]()
Maç içinde esneklik sağlar böyle kadrolar. Lanzini etrafındaki herkesi oynatan bir playmaker aynı zamanda Sneijder gibi çok iyi şutör.reyz bu adam 10 no diyor
mertens ve lanzini dönüşümlü mü olacak?
Gayet iyi oynadı yanında Kartal ve Salih'in var olduğunu düşünürsek.