Transfer Nöbeti #15 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uruguay milli takım kalecisi
Danimarka milli takım stoperi
Hollanda mill takım sol beki
Fransa milli takım sağ beki (havuzda)
Uruguay milli takım 6 no'su
Portekiz milli takım 8 no'su
Belçika milli takım 9 no'su
Türk milli takım sağ sol kanatları
İsviçre milli takım forveti

Bu takım güzel oldu gerçekten
Muslera Hariç bence de iyi

Alberth elisle ilgili birkaç şey diyeyim ismini gördüm bazı yerlerde Houston dynamo zamanı mls in en değerli oyuncularindan biriydi çünkü lige göre çok yüksek bir hızlanma kapasitesine sahipti Portekiz de buna fena olmayan bir bitiricilik ekledi Bordeaux takımı geçen yıl tutanın elinde kalıyordu orda kim oynasa bitik halde görünüyordu. Alırsak eğer en kötü onyekurunun ikinci gelişi kadar etki eder eğer ki form tutarsa uçak moduna yani aklını verip oyun içi etkisi de eklerse prime Onyekuru izleriz

Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Halil uzak dursun. 2 metre mesafeden topa vurmayı beceremeyerek yeterince kanser etti geçen sene. Onun top tekniğini yesinler.

Gecen sene en reziliydide bu sene inşallah sivamaz.
En rezili felan değildi . Gerçi en rezili yine bizdeydi de . Sanki geçen sene takım harikaydı hep kaleci hatalarından gol yedik gibi anlatıyorsunuz . Sayar mısın bana direk olarak muslera hatasından yediğimiz golleri ? Muslera en iyisine alıştırdı bizi biraz perfonmans düşüşü en kötüsü yapıyor malesef.

Gurrpegiye gore nelssonda yolcu
Bildiği bir şey yok. Yüksek maaş dediği şu an hali hazırda gecen seneden Falcao'ya verilen parayı da düşünürsek daha az hali hazırda 28 milyon maaş bütçemiz. Gomis- Omar- Cica- Ömer- Taylan- Sekidika gibi kullanmayacağımız oyuncuları satmak- kiralamak lazım.

Alberth elisle ilgili birkaç şey diyeyim ismini gördüm bazı yerlerde Houston dynamo zamanı mls in en değerli oyuncularindan biriydi çünkü lige göre çok yüksek bir hızlanma kapasitesine sahipti Portekiz de buna fena olmayan bir bitiricilik ekledi Bordeaux takımı geçen yıl tutanın elinde kalıyordu orda kim oynasa bitik halde görünüyordu. Alırsak eğer en kötü onyekurunun ikinci gelişi kadar etki eder eğer ki form tutarsa uçak moduna yani aklını verip oyun içi etkisi de eklerse prime Onyekuru izleriz

Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Bu okadar hızlı gibi durmuyor sanki yaniliyorda olabilirim videolara gore. ONyekuru tarzı değil pek. Top süren cinstten

Bildiği bir şey yok. Yüksek maaş dediği şu an hali hazırda gecen seneden Falcao'ya verilen parayı da düşünürsek daha az hali hazırda 28 milyon maaş bütçemiz. Gomis- Omar- Cica- Ömer- Taylan- Sekidika gibi kullanmayacağımız oyuncuları satmak- kiralamak lazım.
Yanlis hesap yapiyor. Al Sat dengesinden yürüdügünde bile su an Mostafa yi da hesabin icine katarsak 4-5 Milyon civari eksideyiz.

Görevimizi yaptık Derbilerde tribündeyim inşallah
Screenshot_2022-08-07-16-55-59-328_com.android.chrome.webp

Okan kocuk daha güvenilir artık sen düşün
Sana göre öyle hocam bana göre değil. Takım performansı üst düzey olsun Muslera çok maç kazandırır sana. Ağır sakatlıklar yaşadı hemen geçmişi unutuyorsunuz. Düzelecektir. Okan hala güven felan vermiyor bana penaltı kurtarmasından başka bir ekstrası yok.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt