Transfer Nöbeti #15 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
En rezili felan değildi . Gerçi en rezili yine bizdeydi de . Sanki geçen sene takım harikaydı hep kaleci hatalarından gol yedik gibi anlatıyorsunuz . Sayar mısın bana direk olarak muslera hatasından yediğimiz golleri ? Muslera en iyisine alıştırdı bizi biraz perfonmans düşüşü en kötüsü yapıyor malesef.
Avrupa elemelerinde bizi iyi öptüde ligde de var bir sürü benim hafızam çok iyi değil ama totalde neler yaptığı aklımda kalıyor.

Hatırlayanlar eklesin suraya hatalarını. Yoksa Muslerayi geçen seneye kadar toz kondurmadim ben. Gecen sene beni çileden cikardi

Bildiği bir şey yok. Yüksek maaş dediği şu an hali hazırda gecen seneden Falcao'ya verilen parayı da düşünürsek daha az hali hazırda 28 milyon maaş bütçemiz. Gomis- Omar- Cica- Ömer- Taylan- Sekidika gibi kullanmayacağımız oyuncuları satmak- kiralamak lazım.
En son 2 sezondur 15 mac yapmamış 32 yaşında ki adamı öneriyordu bu sene hiçbirşey bilmiyor sadece fransa'dan transfer yaparsak bilir o da o piyasaya baya hakim.

Kaan gündemden çıkmalı ya bu adama 5 verene kadar 10 Mert Muldure verilse daha mantıklı

Avrupa elemelerinde bizi iyi öptüde ligde de var bir sürü benim hafızam çok iyi değil ama totalde neler yaptığı aklımda kalıyor.

Hatırlayanlar eklesin suraya hatalarını. Yoksa Muslerayi geçen seneye kadar toz kondurmadim ben. Gecen sene beni çileden cikardi
Hocam muslera yokken oynayan adamları bir düşün musleraya dua edersin =) tek sıkıntısı maaşı onuda biz düşenecek değiliz

Bilen cevaplasın 6 yaşında kızım var tek kişilik kombine ile onuda stada sokabilir miyim?

Fenerin aldığı söylenen Maxi Gomez de iyi bir oyuncu çok kuvvetli bir forvet gol sezgisi yüksek ama bitiricilik olarak daha alt düzey bir oyuncu yani pozisyona girmeyi biliyor ama atma kısmında problem var yine de bu lig de iş yapacaktır onlar adına da hayırlı olsun ikincilik için etkili olur

Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Çağlar Söyüncü kulübede başlamış sezona. Onun da kariyeri düşüşe geçiyor gibi korkarım. Evvelki sezon devamlı oynarken hem çok övülüyordu hem de büyüklerle adı anılıyordu...

Yurt dışında oynayan TR altyapılı Türk oyunculardan istikrarlı olabilen pek kalmadı galiba. Cengiz zaten istikrarsız, gittiği hiçbir yerde tutunamıyor, Marsilya da satışa çıkardı deniyor. Çağlar böyle. Merih Demiral galiba geçen sezon sonuna doğru formayı kaybetmişti, bu sene bakacağız durumuna. Enes kötü geçen yıllar sonunda nihayet geçen sene bir çıkış yaptı, koruyabilir umarım. Unuttuğum var mı bilemedim...

Hocam muslera yokken oynayan adamları bir düşün musleraya dua edersin =) tek sıkıntısı maaşı onuda biz düşenecek değiliz
Ben maasinda değilim o 2. Planda benim için. Barcelonadan gelen kaleciyi beğenmiştim. Bir anda kesildi nedense onuda cozemedim

Iyi olsun yav ben överimde Muslerayi sorun yok.

0 6 yaş ucretsizdi. 6 yaş üstü ücrete tabiydi. Değişti mı bilmiyorum .
Şöyle birşey buldum

Screenshot_2022-08-07-17-02-36-790_com.android.chrome.webp

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt