Transfer Nöbeti #15 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sana göre öyle hocam bana göre değil. Takım performansı üst düzey olsun Muslera çok maç kazandırır sana. Ağır sakatlıklar yaşadı hemen geçmişi unutuyorsunuz. Düzelecektir. Okan hala güven felan vermiyor bana penaltı kurtarmasından başka bir ekstrası yok.
Okna Koçuk'tansa Batuhan Şen'i daha çok beğendim ben ama genç olduğu için sözleşme uzatıp bu sene de sürekli oynayacağı bir yere kiralanırsa çok güzel olur seneye kalemize koyabiliriz duruma göre.

Ben maasinda değilim o 2. Planda benim için. Barcelonadan gelen kaleciyi beğenmiştim. Bir anda kesildi nedense onuda cozemedim

Iyi olsun yav ben överimde Muslerayi sorun yok.
Allah aşkına o adamın neyini beğendin? Yan top yok , karşı karşıya top tutma yok . Hızlı gelen topu sektirmeme yok. Çizgi de ıyi olması lazım o boydaki kalecinin oda orta düzeyde. Tek iyisi ayakları.

Allah aşkına o adamın neyini beğendin? Yan top yok , karşı karşıya top tutma yok . Hızlı gelen topu sektirmeme yok. Çizgi de ıyi olması lazım o boydaki kalecinin oda orta düzeyde. Tek iyisi ayakları.
Yan topta muslera var mi. Karşı karşıya kötü filan değildi. Ben begendim onu.

6 yıl 2 ay 29 günlük çocuğunuz . Sanırsam 6 ya kadar olması lazım . Geçmiş gibi görünüyor o yüzden daha detaylı bilgiyi passo dan alabilirsin.
GS'nin 0-6 yaş derkenki prosedürü nedir bilmiyorum ama bir insan 7 yılını doldurana kadar resmen 6 yaşındadır.
Az önce görüştüm hocam. 10 mayıs 2023 tarihine kadar ücretsiz kartsız girişi mevcut. Bu sene derbileri beraber izleriz dişi aslanımla inşallah 🥰

Sorloth olacak gibi hissediyorum özellikle Nelson satılırsa onun parayla sorloth gentte oynayan stoper ve Kaan gelir

Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Bu şekilde olursa stad full çeker.
Her maç 3 4 farklı skorlar görürüz.
Sorloth bu ligin gerçekten kralı idi hem hızlı hem hava toplarinda iyi.
Kaan i alırken cicaldao yu neden kullanmıyoruz kiralık yada satış olarak. İtalya'dan talibi vardı sözde Kaan kiralık da alabiliriz bir sene

Zu Bournemouth. 15 milyon € + add ons diyorlar. Marcaodan bir yas kücük ve Italyan pasaportu var diye gidiyor. Tek sene sözlesmesi kalmasina ragmen, Marcaodan fazla para ediyor.

Az önce görüştüm hocam. 10 mayıs 2023 tarihine kadar ücretsiz kartsız girişi mevcut. Bu sene derbileri beraber izleriz dişi aslanımla inşallah 🥰

Çok sevindim adınıza, keyifli seyirler ikinize de şimdiden :)

Uruguay milli takım kalecisi
Danimarka milli takım stoperi
Hollanda mill takım sol beki
Fransa milli takım sağ beki (havuzda)
Uruguay milli takım 6 no'su
Portekiz milli takım 8 no'su
Belçika milli takım 9 no'su
Türk milli takım sağ sol kanatları
İsviçre milli takım forveti

Bu takım güzel oldu gerçekten
Milli olmayan kim? :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt