Transfer Nöbeti #15 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ali Akman, Göztepe' ye gidiyormuş herhalde. Biz kiralasaydık, beklerdi rotasyonda, gelecek var o çocukta

Ali akmani almiyorsak daha iyisini alacagiz demektir ama yerli genc oyuncu akmangillerden ekibimize dahil olsun isterdim

Transferde ne eksiğimiz kaldı arkadaşlar 6 numara Torreira, 8 numara Olivera, 6-8 numara Midjtsö ve Mertens transferi ile birlikte 10 numara transferi de tamamlandı. Evander artık gelmez sanırım. Şimdi Seferovic ile yarışacak bir golcü arayışımız var sanırım Alexis Sanchez ve İcardi haberleri vardı. Ali Akman gelmeyecek sanırım. Eğer Luyindama tutulacaksa ve Nelsson da satılmayacaksa defans işi de tamam. Ben her iki kanatta da oynayabilen ve Kerem ile Yunusla forma mücadelesi verecek Onyekuru tarzı bir kanat oyuncusu isterim.

Özetle daha kaç transfer daha yapılacak diye soruyorum, 1 forvet kesin alınacak diyorum ve 2. oyuncu hakkımı kanattan yana kullanıyorum.

Redmi Note 7 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Mertens çok sempatik sevecen bir karaktere benziyor takıma alısirsa çok iyi olur koruyup kollamak lazım kaptanlığın musleradan alınması lazım yunus olsun kaptan .

Üzgünüz Gökmen, yerli sıkıntısı çekmeyeceğiz Beşiktaş gibi.
Yunus'la Kerem'i satsak yabanci sinirlamasini kaldirma tartismalari jilet gibi kesilir, 4 yerli zorunlulugu gelir. Tersi sekilde bu sezon Yunus ve Kerem kanatlardan yardirirsa, ki muhtemeleb öyle olacak, yabanci sinirini kaldirirlar.

Bein Connect için birkaç sorum var:

1. Üyeliği sonlandırmak isteyince normal BEIN üyeliği gibi bin dereden su getiriyorlar mı? Yoksa basit iptal tuşlarıyla online olarak basitçe kurtulabiliyor muyuz?
2. 16mbit gibi artık biraz eskide kalmış ADSL hızlarında düzgün çalışır mı? Youtube'da FULL HD takılma olmuyor.
3. Kaç cihazda kullanabiliyoruz? Ya da şifremizi girerek her yerde açabiliyor muyuz?

Bein Connect için birkaç sorum var:

1. Üyeliği sonlandırmak isteyince normal BEIN üyeliği gibi bin dereden su getiriyorlar mı? Yoksa basit iptal tuşlarıyla online olarak basitçe kurtulabiliyor muyuz?
2. 16mbit gibi artık biraz eskide kalmış ADSL hızlarında düzgün çalışır mı? Youtube'da FULL HD takılma olmuyor.
3. Kaç cihazda kullanabiliyoruz? Ya da şifremizi girerek her yerde açabiliyor muyuz?
3. Tek cihaz istediğin yerden

Transferde ne eksiğimiz kaldı arkadaşlar 6 numara Torreira, 8 numara Olivera, 6-8 numara Midjtsö ve Mertens transferi ile birlikte 10 numara transferi de tamamlandı. Evander artık gelmez sanırım. Şimdi Seferovic ile yarışacak bir golcü arayışımız var sanırım Alexis Sanchez ve İcardi haberleri vardı. Ali Akman gelmeyecek sanırım. Eğer Luyindama tutulacaksa ve Nelsson da satılmayacaksa defans işi de tamam. Ben her iki kanatta da oynayabilen ve Kerem ile Yunusla forma mücadelesi verecek Onyekuru tarzı bir kanat oyuncusu isterim.

Özetle daha kaç transfer daha yapılacak diye soruyorum, 1 forvet kesin alınacak diyorum ve 2. oyuncu hakkımı kanattan yana kullanıyorum.

Redmi Note 7 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Mertens 10 numara degil. Kariyeri boyunca da 10 numara oynamadi o nedenle 10 numara elzem. Seferovici yedekleyecek forvet lazim. Genc olabilir. Mertenste cok zor kalindiginda tek forvet oynayabilir. Luyindama hayvani, PVA vurdumduymazi ve Abdulkerim yetersizi ile defans suan en zayif noktamiz takimda. Oraya bir stoper ve mumkunse bir sol bek kesin alinmali. Bir de yunus ve keremi yedekleyecek topcuya ihtiyacimiz var kisacasi

10 numara
yedek forvet
yedek kanat
stoper
sol bek

5 transfer lazim takima

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt