Transfer Nöbeti #15 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Eyvallah benden de iyilik. ya o umurumda değil alıp almamak. Senin 20 yaşındaki bir bebeye bu kadar kin beslemen hiç normal değil.
ben karakterını sevmıyorum bu çocugun.yalan yok..ama ondan öte gercekten kötu futbolcu..Gecen sene bedava Galatasaraya gelirdi istemedi avrupaya gıtttı.Hamza gibi cıkacak sanıyor herkes hamzada ki yetenek buna ugramamış..

ben karakterını sevmıyorum bu çocugun.yalan yok..ama ondan öte gercekten kötu futbolcu..Gecen sene bedava Galatasaraya gelirdi istemedi avrupaya gıtttı.Hamza gibi cıkacak sanıyor herkes hamzada ki yetenek buna ugramamış..
varsayımlar ile bile olsa daha 20 yaşındaki bir insana bu nefret çok tehlikeli. Avrupa şansı şu ülkede hangi meslek/iş koluna versen arkasına bakmaz gider.

varsayımlar ile bile olsa daha 20 yaşındaki bir insana bu nefret çok tehlikeli. Avrupa şansı şu ülkede hangi meslek/iş koluna versen arkasına bakmaz gider.
nefret falan yok GS yakışmayacak karakterde bir çocuk, GS da oynamasını ıstemezdım şukur oynamıyor bu kadar.GS da oynayacak kapasitede değildi ve almadılar hepsı bu..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt