Transfer Nöbeti #15 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
1659943887544.webp

Nelson’dan da çıkarsak çok iyi iki stoper bulmak lazım. Aynı an da göbeği bozmak çok mantıklı gelmiyor

satmak mesele değil

hemen bir marcao ve nelsson bulmak lazım

umarım scout ekibi hazırlanmıştır

Kaan Ayhan’ı stoper için çok yeterli görmesem de bize gelecek gibi hissediyorum. Bir kaç mevkiye yedek olma durumundan ötürü.

Luyindama yerine Kaan gelebilir. İhtiyacımız olan ise Çağlar gibi bir profil ama orada. Hem pasör hem de mücadeleci ve hamleli.

Verilecekse de sağlam alternatifi bulunmalı. Özellikle hava hakimiyeti olan, ayakları iyi. Fırsatını buldun mu satacaksın. Öğrenmemiz lazım yenisini bulmayı.
Herkes kadrosunu artık kurdu gibi. Bilmiyorum hemen bulabilirmiyiz. 25 verilecekse tamam satılsın ama bunun altında satmamak lazım artık. Ozaman koydurduguğun çıkış maddesinin bir anlamı kalmıyor. Bundan sonra koydursak bile altında teklifler alırız hep

Herkes kadrosunu artık kurdu gibi. Bilmiyorum hemen bulabilirmiyiz. 25 verilecekse tamam satılsın ama bunun altında satmamak lazım artık. Ozaman koydurduguğun çıkış maddesinin bir anlamı kalmıyor. Bundan sonra koydursak bile altında teklifler alırız hep
Çıkış maddesini oyuncu koydurur, klübün koydurmasının mantığı yok zaten

Serbest kalma ücreti ödenirse bırakılmalı. Haftalardır Sevilla muhabbeti dönüyor bizimkiler alternatif üzerinde aramalara çoktan başlamış olmalılar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt