Transfer Nöbeti #15 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hakem olayına katılıyorum kaybettigin değil kazandigin maçtan sonra hakem diye konuşacaksın bu ligte maalesef yine çok zayifiz bu konuda,dünkü itliklerin sebebi ise orta hakemden ziyade vardaki karaktersizdi bana gore

tutmayacak diye yatırım yapmayalım mı? Hazır topçular alıp hep cepten mi yiyelim?
Bugün
Cica 6,5
Morutan 4(galiba bonusları filan tam emin değilim)
Boey 1
Mostafa 5m
Marcao 4
Nelsson 7m bonservislerine harcanmış o da 27-28m bonservis harcaması
Tutan şimdilik 2 ve getirisi Marcao 13(2m da bonus) + Nelsson 20 sadece ikisinden 33m ve Boey,Cica,Morutan,Mostafa dan kazanma ihtimalin hala devam ediyor.
Bu yatırımı yaptığın sürede sana başarı olarak getirisi ne oldu peki? Sadece bir sezon UEFA'da gruplardan çıktın. Ligde nal topladın. Market işletmiyoruz ki abi biz her aldığımız topçudan kar etme beklentimiz olsun. Bazen de o topçunun getirdiği başarıyla kar edersin. Onun yanında yetiştirdiğin altyapı oyuncunla kar edersin.

Tamam da bu yazdıkların oyuncunun futbolunu kötü yapmıyor ki.

Maddi şartlarda anlaşırsan alırsın. 3m€ maaşa gelsin oynasın demiyor zaten kimse.

Lyon'da yedek kaldı çünkü devre arasında 2 aya yakın sakatlığı vardı ve sonrasına sözleşme uzatmadığı için oynatılmadı.

Adam kaçırmayan stoper mi var? Marcao'nun döne döne yerdirdiği golleri çabuk unuttuk kanımca.

Nelsson'un satılmasına karşıyım ben zaten en başta. Çıkış maddesini verip alırlarsa da şu dönemde alınabilecek iyi bir alternatif Denayer.
bizde oynarken rakip forvetlerden biri röportajında denayer için beni hiç zorlamıyor ilk topu almamıza izin veriyor bu da forvetleri çok rahatlatıyor demişti. izleyince gerçekten de öyleydi. bize rakibi zorlayan yapılı adam lazım. basacak yürütmeyecek ilk hamleyi yaptırmayacak defans lazım. alıp indirdikten sonra iş işten geçiyor.

Denayer'dan olsa olsa sağ bek olur takımda. Şenol'lu BJK maçı geliyor da gözümün önüne. Aman aman bize uzak Allah'a yakın

Doğru bir düşünce ama bizim gibi şampiyonluğa oynayan takımlar için zor,üstelik almaya kalksak Japonyadan oyuncu mu çıkar İnomotoyu aldıkta ne oldu,Nagotomo istisna diye ortalık yıkılır.
Bizim çalıştığımız menajerler bu tarz oyunculardan cepleri dolduramıyor ve asya pazarına girmiyorlar çünkü.

bizde oynarken rakip forvetlerden biri röportajında denayer için beni hiç zorlamıyor ilk topu almamıza izin veriyor bu da forvetleri çok rahatlatıyor demişti. izleyince gerçekten de öyleydi. bize rakibi zorlayan yapılı adam lazım. basacak yürütmeyecek ilk hamleyi yaptırmayacak defans lazım. alıp indirdikten sonra iş işten geçiyor.
yav bu dediğin 6 sezon önce adam 21-22 yaşındayken oldu. Hiç mi kendini geliştirmedi bu herif 6 senede?

Bu yatırımı yaptığın sürede sana başarı olarak getirisi ne oldu peki? Sadece bir sezon UEFA'da gruplardan çıktın. Ligde nal topladın. Market işletmiyoruz ki abi biz her aldığımız topçudan kar etme beklentimiz olsun. Bazen de o topçunun getirdiği başarıyla kar edersin. Onun yanında yetiştirdiğin altyapı oyuncunla kar edersin.
Ligde ne kar edeceksin? şampiyonluk 2m avro bugün kuruyla; mayısta 1m a filan düşebilir.
Geçen seneki hatamız tecrübeli diye güvendiklerimiz futbol ile alakası kalmayanlardı. Bir de yatırım transferlerinin yanlış tiplere yapılmasıydı.
Market işletiyoruz, futbol endüstriyel artık ve bunu kafaya oynayan city,madrid gibi takımlar bile yapıyorlar.

Danimarkalı Semih Kaya asdasgasdsd ulan ciddi ciddi bunu diyenler vardı Nelsson'a
Nelsson hatasız oynayan konsantresi ve liderliği yüksek biri. Semih kaya fener derbisinde top almamak için sağa sola kaçan biriydi. Futbolculuk özelliklerinden bahsetmiyorum bile.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt