Transfer Nöbeti #15 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ya belki linç yiyeceğim ama insanlardaki bu denayer sevgisi nerden geliyor? Tamam transfer olmak için çok çabaladı, takdir ettik ama futbol anlamında ne başarısını gördük ki? En fazla lyuindama yerine yedek olabilir daha fazlası değil bence.

Sevilla iyi kadro kurdu

sevillasaray.webp

Stoper olayında kuzeye yonelmemiz çok doğru zenci stoperler ekseri mentali zayıf adamlar

Kopenhag Ts macini izleyelim. En azindan stoperlerini iyice izleyelim.

Ligde ne kar edeceksin? şampiyonluk 2m avro bugün kuruyla; mayısta 1m a filan düşebilir.
Geçen seneki hatamız tecrübeli diye güvendiklerimiz futbol ile alakası kalmayanlardı. Bir de yatırım transferlerinin yanlış tiplere yapılmasıydı.
Market işletiyoruz, futbol endüstriyel artık ve bunu kafaya oynayan city,madrid gibi takımlar bile yapıyorlar.
Ligdeki kar şampiyon olduktan sonra Şampiyonlar Ligi'ne gitmek. Şampiyon olamazsan bi boka yaramıyor o oynadığın sene. Hoş şampiyon olsan bile gitmek zor da artık. Abi gözünü seveyim başarı olmadan, göze hoş gelen oyun olmadan ben bu takımı niye izliyeyim? Dow Jones'da hisse takip edeyim o zaman.

tam böyle ifade etmedi biraz algıda seçicilik olmuş hocam sizin ki. denayer tek hamleli stoper değil ilk topu rakibe bırakıp müdahale-mücadele etmeyi daha çok seviyor ama yetenekli oyunculara karşı bu başına bela açabilir gibi bir şey söyledi.

zorlamıyor gibi bir ifade değildi o
bizde oynarken rakip forvetlerden biri röportajında denayer için beni hiç zorlamıyor ilk topu almamıza izin veriyor bu da forvetleri çok rahatlatıyor demişti. izleyince gerçekten de öyleydi. bize rakibi zorlayan yapılı adam lazım. basacak yürütmeyecek ilk hamleyi yaptırmayacak defans lazım. alıp indirdikten sonra iş işten geçiyor.

Bu arada Denayere karsi olmak mantikli degil Bana göre Fransa da özellikle Tempo konusunda gelistirdi kendisini. Ama o maliyetlere olacaksa lütfen olmasin

Forumdaki bu Denayer nefretini hiç anlamadım :D Adam bizden gittiğinden beri Fransa Lig 1'de üst düzey oynuyor, kaptan olarak çıktığı maçlar bile var. Aynı şekilde bu sene sakatlık yaşayana kadar Belçika milli takımının banko oyuncusuydu. Bonservisi yok. Galatasaray'la arasındaki bağ malum.

Denayer yerine iki üç videosunu izlediğiniz adamları istiyorsunuz ayrıca o da enteresan. Nelsson, Marcao tuttu diye her getirdiğimiz genç stoper tutacak kanısına kapıldı herkes bir anda.
Ben de anlamıyorum neden Denayer bu kadar boklanıyor, dün stoperlerimizi Haji Writh karşısında izledikten sonra keskinlikle atlet bir stoper almanız gerektiğini gördük bir kere daha

Tabii keşke sakatlık öncesi Luyindama ayarında bir stoper bulsak da koysak ama bonservis ödemeden Denayer'e karşı çıkmam açıkçası

SEVILLA'DAN III. TEKLİF

Victor Nelsson için Galatasaray'a sunduğu 10 ve 13 milyon €'luk teklifleri reddedilen Sevilla Sportif Direktörü Monchi, bu kez 18 milyon € ile kapıyı çaldı.

Sanirim 20-25 e cikacaklar

Ya Monchi ye birise söylesin, bizde kaymakın kilosu 25 lira. 18, 20 ye kaymak yok...

Skickat från min iPhone med GSCimbom Forum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt