Transfer Nöbeti #15 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
okan savunma çizgisini antalya maçında olduğu gibi ileriye çekmeye devam edecekse nelsson'un gitmesi halinde atlet bir stoper daha uygun olabilir

bunlar nelsson'u da alırlar yavaştan stoper nöbetine geçelim kimi alabiliriz ki arkadaş

2014 yılından beri 163 mesaj yazdığınıza göre zaten antudan çıkmıyor gibisiniz.
Kocaman adamım, yılda bir keyfim yerindeyken şuraya bir mesaj atıyorum, ona da ceza veriliyor anlamsızca. Nasıl yapılacağını bilmediğimden üyelik iptal talebinde bulundum. "Varsın atamın silüeti yere değmesin" Herkese sevgiler.

Nelsson konusunda hareketlilik bekliyorum demistim. Sevilla sorusuna verdigi cevap ve yuz ifadesi az cok belli etti. Sevilla’nin su an 2 stoperi var. 2-3 stoper daha alacaklar. Bizim lig basladi. Haftaya La Liga basliyor. Eli guclu olan taraf biziz.

Biz yavas yavas yine genc ve satisindan para kazanabilecegimiz stoper aramaya baslayalim.

resmi teklif kulupler anlaşma zemine yakınken geliyor di mi üstat yanlış mı biliyorum. öncesinde menajerler teklif goturup getiriyorlardı sanki aklımda oyle kalmıs
Evet önce sözlü müzakere sonra resmi teklif oluyor. Belliki bir rakam istemişiz onlar da ona yönelik bir teklif yapmış.

Önce menajeri İstanbul’da haberi, şimdi de resmi teklif söylentisi...

Nelsson’a emekleri için teşekkür ederiz umarım gelen parayla geleceğe dönük nakit girişi sağlayacak kalitede birisini alırız.

katılıyorum reis. nelssonun da bizden önce plye gidememesin sebebiydi buydu bence(palace teklif yapmıs ama olmamıstı transfer). atletik yonu de kuvvetli olsa hakikkatten harika 1 stoper olurmuş.

bonservisi uçuk olmazsa+melo referans olursa ben isterim ninoyu. ztn nelsson giderse 2 stoper gelecek diyorlar nino+ senin bahsettiğin profilde u21 kuralına uyan bir genco alsak süper iş olur
Nelsson giderse ben Becir Omeragic isterim. Hic izlemedim adami ama Zurih'i uzun aradan sonra sampiyon yapan iki topcudan biri anladigim kadariyla. Buyuk sakatlik gecirmese Milan'a gidiyormus. Bir yil kontrati kalmis. Bosnak asilli Isvicreli ayni Seferovic gibi. Avrupa'da piyasasi olan bi adam. Bence cok mantikli transfer olur Nelsson gibi 7m bandinda biter ve satmasi asiri kolay olur

Bi tane de super atlet isterim. Bok gibi savunmacilar olmalarina ragmen Kim Min Jae, Konate, Upamecano falan nasil kapis kapis gidiyor. Hizli guclu uzun boylu cevik birini getirsinler gerekirse nerede durmasi gerektigini bilmesin. Iki yil icinde biraz ogretsek 15-20m

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt