- 1 Haziran 2015
- 27.765
- 19.299
- 2.148
okan savunma çizgisini antalya maçında olduğu gibi ileriye çekmeye devam edecekse nelsson'un gitmesi halinde atlet bir stoper daha uygun olabilir
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sen geldin geleli kurudu kulüp Sıddık.Neden ben sana naptım benim babam![]()
Sınır kalkacakken yerli alan kulüp
maldır
Üstüne dubua varken as yerli sağbek almak extra mallıktır
Helede o sağbeke 7-8 m vermenin mallığını tanımlayamıyorum bile
resmi teklif kulupler anlaşma zemine yakınken geliyor di mi üstat yanlış mı biliyorum. öncesinde menajerler teklif goturup getiriyorlardı sanki aklımda oyle kalmısNelssonla yavaştan vedalaşmaya başlayalım.
Gelen parayla da Danimarkalı oyunculara yönelelim.
Kocaman adamım, yılda bir keyfim yerindeyken şuraya bir mesaj atıyorum, ona da ceza veriliyor anlamsızca. Nasıl yapılacağını bilmediğimden üyelik iptal talebinde bulundum. "Varsın atamın silüeti yere değmesin" Herkese sevgiler.2014 yılından beri 163 mesaj yazdığınıza göre zaten antudan çıkmıyor gibisiniz.
Evet önce sözlü müzakere sonra resmi teklif oluyor. Belliki bir rakam istemişiz onlar da ona yönelik bir teklif yapmış.resmi teklif kulupler anlaşma zemine yakınken geliyor di mi üstat yanlış mı biliyorum. öncesinde menajerler teklif goturup getiriyorlardı sanki aklımda oyle kalmıs
Üstat sen Nelsson kalacak dememiş miydin bir kaç gün önce :red:Nelssonla yavaştan vedalaşmaya başlayalım.
Gelen parayla da Danimarkalı oyunculara yönelelim.
monchi diye övdük ama kadro planlamasında fatih hocamızdan danışmanlık almış olabilir.Adamların kadroda 2 kaleci 2 tane de stoper gözüküyor. Nasıl takım lan bu Sevilla
KabulSen geldin geleli kurudu kulüp Sıddık.
Yine şamp olamazsak sana boydan girmek durumunda kalıcam.
Nelsson giderse ben Becir Omeragic isterim. Hic izlemedim adami ama Zurih'i uzun aradan sonra sampiyon yapan iki topcudan biri anladigim kadariyla. Buyuk sakatlik gecirmese Milan'a gidiyormus. Bir yil kontrati kalmis. Bosnak asilli Isvicreli ayni Seferovic gibi. Avrupa'da piyasasi olan bi adam. Bence cok mantikli transfer olur Nelsson gibi 7m bandinda biter ve satmasi asiri kolay olurkatılıyorum reis. nelssonun da bizden önce plye gidememesin sebebiydi buydu bence(palace teklif yapmıs ama olmamıstı transfer). atletik yonu de kuvvetli olsa hakikkatten harika 1 stoper olurmuş.
bonservisi uçuk olmazsa+melo referans olursa ben isterim ninoyu. ztn nelsson giderse 2 stoper gelecek diyorlar nino+ senin bahsettiğin profilde u21 kuralına uyan bir genco alsak süper iş olur