- 18 Temmuz 2009
- 82.222
- 240.408
- 5.263
20 civarı vereceklerini düşünmüyordum, verecekler gibi.Üstat sen Nelsson kalacak dememiş miydin bir kaç gün önce :red:
10-12 teklif ettiler diye gitmez demiştim.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
20 civarı vereceklerini düşünmüyordum, verecekler gibi.Üstat sen Nelsson kalacak dememiş miydin bir kaç gün önce :red:
sen niye izlemeden yorum yapıyon o zaman oturum lyon maçlarını mı izleyecem verileri iyi3 senede 5 tane maçını izlemediğine yemin edebilirim ama kanıtlayamam.
ilk yoklamayı öyle çekiyorlar ztn 8+2 diyorlardı. KRAL CAMPOS kehrer için yüksek fiyat çekmiş olmalı ki nellsona döndüler20 civarı vereceklerini düşünmüyordum, verecekler gibi.
Belki marcaoyu ucuza verdik bunu veremeyiz taraftar bizi yer demişlerdir20 civarı vereceklerini düşünmüyordum, verecekler gibi.
Kötü oldu yav, Nelsson öyle Marcao gibi sıçtığı bir dönem de yaşamadı, Marcao'nun ilk 1.5 senesi felaketti bizde.ilk yoklamayı öyle çekiyorlar ztn 8+2 diyorlardı. KRAL CAMPOS kehrer için yüksek fiyat çekmiş olmalı ki nellsona döndüler
Stoper değilmiş. Hayal kırklığı oldu.
İspanyol basınında okuduğum Nelsson'un alternatifi Kehrer olduğuydu. Emin değilim. Kim'İ geçer Nelsson umarım.ilk yoklamayı öyle çekiyorlar ztn 8+2 diyorlardı. KRAL CAMPOS kehrer için yüksek fiyat çekmiş olmalı ki nellsona döndüler
Stoper değilmiş. Hayal kırklığı oldu.