Sıddık Saraylı
10 Numara!
- 11 Temmuz 2019
- 10.915
- 7.664
- 823
Karahanlı:keramettin
Kılıç:ben
Kalem:sen
Artık kucaklayıcı olmalıyız, küslükler bitmeli. Biz büyük bir camiayız. Potansiyelimizi daha da ortaya çıkartmanın vakti geldi de geçiyor.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Karahanlı:keramettin
Kılıç:ben
Kalem:sen
Ateşim var biraz.üstat seni hiç iyi görmüyorum
geldiği yarım seneyi güzel oynamıştı bence marcao. bir maç gaza gelip baskı yaparken sarı görünce eleştirmiştik ama genel performansı iyiydi diye anımsıyorumKötü oldu yav, Nelsson öyle Marcao gibi sıçtığı bir dönem de yaşamadı, Marcao'nun ilk 1.5 senesi felaketti bizde.
Neyse geçen seneki 25i tek başına çıkartarak belki bu para nerden gelecek diyenleri susturur.
Gerçi buradaki zihniyetin çoğu 7ye satsak okeydi şu an aaa nasıl bu bedelleri veriyorlar diye futboldan anlamadıklarını kabullenme aşamasındalar.
Birinin koluna bastılar, birinde saha tarla olduğu için omzunun üstüne düştü. Devam etti ikiside ama oyunaKeremin kolunda Yunusun omzunda problem mi varmış?
Dimarco gibi adamlari nerden bulacagiz be DOGU beeeeNelsson'dan gelen para Rugani'ye değil Dimarco gibi adamlara gider umarım
ayagını fena vurdu orda yunus allahtan bisi olmadıBirinin koluna bastılar, birinde saha tarla olduğu için omzunun üstüne düştü. Devam etti ikiside ama oyuna
Görev seni bekler arslanım. Okan hocamla yeniden doğmaya hazır mısın
Görev seni bekler arslanım. Okan hocamla yeniden doğmaya hazır mısın
Ucuz atlattı omzu da çıkabilirdi çok ters düştü.ayagını fena vurdu orda yunus allahtan bisi olmadı
İnterden ölümcül pazarlık yapıcaz Yarrom sonrada serbest kalma bedeli 35 milyon belirleyip keyfimize bakıcazDimarco gibi adamlari nerden bulacagiz be DOGU beeee
Murhanın senin ve motzun kalemleri kırılmış bu ikinci dalgaArtık kucaklayıcı olmalıyız, küslükler bitmeli. Biz büyük bir camiayız. Potansiyelimizi daha da ortaya çıkartmanın vakti geldi de geçiyor.